Amopage

Kan en konkurs holde deg fra å få en forsikring lisens i California?

- Views 15
Advertisement

Kan en konkurs holde deg fra å få en forsikring lisens i California?


Slik starter du en forsikring byrå eller megling i California, eller å jobbe som produsent i en eksisterende bedrift, må du først få en eller flere forsikrings lisenser fra staten. For å gjøre dette, må du ta de obligatoriske klasser, sender til en bakgrunnssjekk og bestå en tilstand eksamen. Dersom konkurs er en del av historien, kan du lurer på hvordan dette påvirker din evne til å få lisens.

Bakgrunnssjekk

Hvis du har en historie med konkurs, vil det vises på bakgrunnen sjekke de statlige pålegg som en betingelse for lisensiering. Du må oppgi ditt fingeravtrykk og samtykke i at statlige og føderale kriminell bakgrunn sjekk som inkluderer et søk etter eventuelle poster du måtte ha i FBI databasen. Den primære bekymring for at California har om din bakgrunn er kriminelle anklager eller overbevisning. En forbrytelse eller noen forseelse overbevisning kan hindre deg fra å få din lisens.

Konkurser

California skiller mellom kontroll over din personlige økonomi og virksomhetens økonomi. Mens en konkurs kan indikere et problem i ditt personlige liv, betyr det ikke nødvendigvis at du vil bære det problemet over til kundenes penger. Siden forsikringsselskaper produsenter har et tillitsforhold ansvar, som betyr at de må trofast overføre betaling fra kunder til forsikringsselskapene, avdeling for forsikring er bare interessert i om du vil stjele en klient penger. Konkurs er vanligvis ikke regnes som en indikator på ulovlig atferd.

Unntak

For å opprettholde din forsikring lisens i California, må du rapportere til avdelingen for forsikrings noen kvalifiserende hendelser som kan endre din bakgrunn sjekk status. Assembly Bill 2557 krever at visse typer konkurser skal rapporteres. Dersom det i løpet av konkurs, har du utflod eller forsøke å fjerne eventuell midler eller forsikringspremie i din besittelse som du skylder til en forsikringsgiver, premium finansieringsselskap eller administrerende agent, kan lisensstatus bli påvirket som følge av dette.

avtaler

Å selge forsikring i California, må du bli utnevnt til minst én forsikringsgiver. En forsikringsgiver avtale er en avtale mellom deg og selskapet å selge eller på annen måte utføre sine produkter for profitt. Forsikringsselskapene har skjønn i løpet av de kvalifikasjonene de trenger fra sine produsenter, og noen kan nekte å utnevne deg hvis du har en konkurs i loggen. Dette påvirker ikke din lisens, men kan påvirke din evne til å bruke din lisens for forretningsformål.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-en-konkurs-holde-deg-fra-a-fa-en-forsikring-lisens-i-california/ "

相关文章!
 • Hva overbevisning holde deg fra å være en vekter? Hva overbevisning holde deg fra å være en vekter?
  - 阅 4

  Vektere tjener til å vokte og beskytte, mye som en politimann. Ifølge dictionary.com, er en sikkerhetsvakt en uniformert offiser hvis oppgaver er å beskytte mennesker og bygninger. Som mange andre jobber, er bakgrunnen sjekker vanligvis utført mens i

 • Kan en Garnishment holde meg fra å få en jobb?
  - 阅 1

  Garnishment gjør at vanlige fradrag fra lønnen din til å tilfredsstille en gjeld. Handlingen er mulig etter en inkassator eller noen andre klarer Sues deg i retten og vinner en monetær dom. En annen rettsorden tvinger din arbeidsgiver å overholde ret

 • Har Sluttvederlags Hold deg fra å samle Arbeidsledigheten i Massachusetts?
  - 阅 2

  Hvis du mister jobben i Massachusetts, kan arbeidsgiver tilby deg en sluttpakke. Siden de fleste sluttpakker inkluderer midlertidig inntekt, de vanligvis hindre deg fra å kreve arbeidsledighet forsikring kompensasjon til du ikke lenger motta betaling