Amopage

Kan du Wear Toning sko mens du går på tredemølle?

- Views 1
Advertisement

Kan du Wear Toning sko mens du går på tredemølle?


Fra alle skudd, iført toning sko på tredemølle virker som en snarvei til en stram og tonet rumpe og sterke lår. Hype, men kommer fra produsenter som krav er ikke basert på fakta. Toning sko har en ustabil såle sagt å gjøre å gå på stabilt bakken tar mer innsats - som om du skulle balansere på en balansebrett eller gå barbent på stranden sand. En 2010 studie sponset av American Council on Exercise vist toning sko 'påstander om at du kan endre kroppen din bare ved bruk av produktet. Hvis du liker skoene, kan du feste dem på en tredemølle trening, men ikke forvent noe butt-forme mirakler.

Forskning

The American Council on Exercise studien hadde deltakerne bære toning sko mens du går på tredemølle i ulike hastigheter og stigninger. Forskerne fant ingen signifikant økning i muskelaktivering eller trening intensitet under noen av tredemølle økter der deltakerne hadde på seg skoene i forhold til seg tradisjonelle gym sko. Skoene økte ikke oppfattet anstrengelse, oksygen bruk eller kaloriforbruk.

potensielle fordeler

Hvis toning sko inspirere deg til å gå på tredemølle mer enn den tradisjonelle treningen sko, kan de gjøre deg en tjeneste. Bruk dem hvis det hjelper deg å nå eller overgå minimums 150 minutter med moderat intensitet cardio trening er anbefalt av Centers for Disease Control and Prevention. Iført sko i løpet av en tredemølle tur kunne bidra til å redusere smerter i hælen og styrke ankler og føtter. Du kan også få et løft i din holdning, sier Dr. Sarah Pritts på nettstedet Phys Org.

Strategi

Hvis skoene er nye for deg, ta tid å bryte dem i, antyder Gary M. Golub, en podiatrist i Long Beach, NY, på WebMD. Hold et par av dine vanlige sko nærheten og gå bare 15 til 30 minutter i dem først. Hvis du føler ubehag, er ferdig med tredemølle trening i dine vanlige sko. Over tid kan du bygge opp til lengre treningsøkter. Hvis du planlegger å kjøre på tredemølle, hold deg til dine joggesko, som tilbyr demping og støtte i de stedene føttene trenger under pounding.

potensielle risikoer

Toning sko vil øke følelsen av ustabilitet for folk som allerede føler off-kilter mens på tredemølle. Den eldre, eller noen andre som har balanse blir utfordret, bør holde seg til vanlig gange eller joggesko for å unngå å falle. Noen mennesker også endre sin gangart mens iført sko, noe som kan føre til langvarig ubehag eller skade hvis slitt regelmessig på tredemølle eller hvor som helst. Eric Heit, leder for podiatry delen på Seattles Virginia Mason Medical Center, fortalte NBC News at toning sko få deg til å fordele vekten annerledes når han går, noe som kan resultere i ryggen eller kneet smerte. Pritts bemerker at skoene kan også føre til skade på akillessenen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-du-wear-toning-sko-mens-du-gar-pa-tredemolle/ "

相关文章!
 • Kan du kjøpe et hus mens du går gjennom kapittel 7 konkurs?
  - 阅 0

  Det er svært lite sannsynlig at du vil være i stand til å kjøpe et hus mens du går gjennom kapittel 7 konkurs. Kapittel 7 er den raskeste av alle former for personlig konkurs, med prosessen som varer bare noen få måneder. Boliglån långivere bare er l

 • Kan jeg filen for konkurs mens du går gjennom skilsmisse? Kan jeg filen for konkurs mens du går gjennom skilsmisse?
  - 阅 0

  Det virker urettferdig for to katastrofer skal skje på en gang, men konkurs og skilsmisse ofte går hånd i hånd. Advokatutgifter, støtte bestillinger og den plutselige tilsynekomsten av et andre sett med levekostnader kan drive deg til randen av ruin

 • Kan jeg samle Dagpenger i Michigan mens jeg går på skole?
  - 阅 0

  Ifølge Michigans Arbeidsledigheten Insurance Agency (UIA), går på skole på heltid vil ikke hindre deg fra dagpenger. Beboere kan samle dagpenger som en heltidsstudent, forutsatt at de oppfyller kravene for arbeidsledighetstrygd. Men UIA ikke gjøre no