Amopage

Kan du tar ut en CPP?

- Views 0
Advertisement

Den Canada Pension Plan gir pensjon inntekt til alle kanadiere 65 år og eldre. Introdusert i 1966 av den kanadiske regjeringen, er den CPP alderspensjon en viktig del av Canadas sosialt sikkerhetsnett. Nemlig, sikter CPP å erstatte om lag 25 prosent av inntektene fra arbeid opp til et maksimumsbeløp ved pensjonering. For 2011 er den høyeste CPP nytte $ 960. det er ikke mulig å ta ut en CPP.

kvalifikasjoner

Du kvalifiserer for CPP, hvis du har jobbet i Canada og gjort minst én gyldig bidrag til CPP. I de fleste tilfeller kan du ikke motta betaling under CPP før fylte 65 år. Men hvis du oppfyller kravene i arbeidet opphør test, kan du begynne å motta CPP fordeler mellom 60 og 65. For å møte arbeidsstans testen, må du enten ha sluttet å jobbe og fikk ingen inntekt eller tjente mindre enn gjeldende maksimale CPP betaling.

Tidlig Betalinger og Indeksregulering

Hvis du oppfyller arbeidet opphør test, kan du be om å få dine CPP pensjonsutbetalinger starter måneden etter at du fyller 60 år. Men vil du motta en indeksert CPP betaling. For hver måned du er under 65 år, reduserer CPP du ha nytte av 0,5 prosent. Selv med denne reduksjonen, kan du finne det fordelaktig å begynne å motta din pensjon tidlig. For eksempel i tilfeller av økonomisk motgang eller uførhet, kan det være lurt å ta redusert nytte før du fyller 65 år. CPP fordel betaling justerer også årlig basert på konsumprisindeksen ved starten av hvert år.

Forsinkelse og Lifetime

Hvis du er 65 år og fortsatt fungerer, kan du velge å utsette starten av CPP pensjonsytelser. I dette tilfellet, de månedlige pensjons øker med 0,5 prosent for hver måned du forsinke motta ytelser over 65 år maksimal økning, men er 30 prosent. Dette tilsvarer forsinke starten av pensjonen før fylte 70 år. CPP er også en type levetid fordel. Dette betyr at når du begynner å motta CPP, dine fordeler fortsette til du dør.

Etterlattepensjon

Som ektefelle eller samboer av en CPP pensjonist, vil du fortsette å motta etterlattepensjon hvis partneren din dør. Dette gjelder selv i tilfeller der du får din egen CPP pensjon. I dette tilfellet kombinerer CPP din pensjon med partneren din pensjon. Imidlertid kan den totale kombinerte CPP fordel at du får ikke overstige den maksimalt tillatte CPP pensjon for en person.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-du-tar-ut-en-cpp/ "

相关文章!
 • Hvordan kan Pine Tar bli fjernet fra Stone?
  - 阅 0

  Pine Tar Definere furu tjære, og hva det egentlig er, kan være et viktig skritt i å fjerne den fra stein. De fleste omtaler furu tjære eller furu banen saft fra furutrær som drypper fra stammer og greiner. Produsert tretjære, på den annen side, er va

 • Kan du Tar et metall taket?
  - 阅 0

  Metalltak som de som vanligvis brukes i kommersielle bygninger blir stadig mer populært i bolig hjem konstruksjon fordi de er lettere å vedlikeholde og har en lengre levetid. Imidlertid kan personer som har boliger med metall taktekking lurer på om t

 • Kan de tar mitt Whole Sjekk om jeg Owe Department of Labor?
  - 阅 0

  Noen ganger kan en betale for mye av dagpenger kan oppstå ut av ingen feil på egen hånd eller på grunn av en feil i systemet. En fordringshaver skylder Department of Labor penger hvis avdelingen bestemmer at saksøkeren har arbeidsledighet forsikring