Amopage

Kan du støvsuger Lopper?

- Views 0
Advertisement

Selv voksne lopper ring din hund eller katt hjemme mesteparten av tiden, kan de også søke tepper, sengetøy, gardiner, møbler og noe annet sted kjæledyret tilbringer mye tid i. Ikke bare de voksne insektene lever i disse områdene, men det gjør deres egg, orm-lignende larver og pupper. Lopper i ulike stadier av utviklingen graver dypt inn i teppet fiber og andre stoffer, noe som gjør det viktig å støvsuge hjemmet ditt grundig hvis du står overfor et angrep. Selv om støvsuging alene vil ikke kvitte huset av alle loppene, er det et viktig skritt i å kontrollere problemet. Støvsuging kan også bli kvitt eventuelle flått som kan bringes innendørs via et kjæledyr.

Hvorfor Vacuum?

Ifølge forskere, støvsuging lopper er så effektivt som å bruke giftige loppe drepende kjemikalier, som dreper 96-prosent av voksne lopper og 100 prosent av yngre lopper på grunn av skade insektenes voksaktige ytre lag. Dette betyr at lopper sannsynlig ikke overleve og formere seg i et vakuum pose eller boks. Regelmessig støvsuging kan ta opp til opp til 30 prosent av loppe larver og så mye som 60 prosent av egg.

Selv om flått ikke formere seg og trives innendørs som lopper gjør, kan de bli brakt inne hjemme på kjæledyret ditt etter at det har vært utendørs. Sørg for å støvsuge noen områder, som stue tepper eller et kjæledyr sengetøy, hvor flått ble oppdaget.

før Støvsuging

Før støvsuging tepper eller tepper, fjerne små møbler elementer, leker eller andre gjenstander fra området, slik at du kan behandle hele gulv. Fjerne eller dekke eventuelle nærheten Dyremat eller vann skåler for å beskytte dem under behandlingen.

under Støvsuging

Når støvsuging et teppe, må du nå alle rundt omkretsen av rommet og under noen møbler elementer eller tepper, være forsiktig med å gå glipp av noen flekker. Vakuumet vibrasjon vil stimulere loppe larver å dukke opp fra sine behandlingsresistent kokonger tidligere, noe som gjør dem lettere å behandle med insektmidler.

Utstyre vakuum med apparatets børste når støvsuging gardiner, draperier, puter, sengetøy eller andre ikke-teppe element.

etter Støvsuging

Umiddelbart etter støvsuging, fjerne posen fra apparatet, legg den i en lufttett søppelpose, og kaste den bort i en utenfor søppelbøtta for å hindre reinfestion, selv om insektene vil mest sannsynlig være død på grunn av misbruk de fikk mens blir sugd opp. Hvis du vakuum er poseløse og har en plastbeholder i stedet, tømme innholdet i en søppelpose og kast den i en utenfor søppelbøtta. Vask ut beholderen med varmt såpevann og la det lufttørke før erstatte den.

Støvsuge teppet daglig eller ukentlig, som lopper vil fortsette å klekke for ca to uker etter den første insektmiddel behandling. Du kan re-behandle tepper igjen etter flere uker hvis nødvendig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-du-stovsuger-lopper/ "

相关文章!
 • Kan jeg Støvsug Flått og lopper Away? Kan jeg Støvsug Flått og lopper Away?
  - 阅 0

  Turen gjennom støvsugeren er en dødelig ett for nesten alle lopper og flått, som er sugd mot omrørings børster og ofte umiddelbart drept. Så lenge du kaster posen selv, vil eventuelle skadedyr som gjør den i vakuum live aldri igjen streife ditt hjem

 • Kan vaskemaskiner Kill Lopper? Kan vaskemaskiner Kill Lopper?
  - 阅 0

  Loppeangrep i hjemmet er utrolig vanskelig å utrydde, men vaske husholdningsartikler på den varme syklus, etterfulgt av en kjøretur i tørketrommelen er en effektiv metode for kontroll. Lopper vil ikke overleve en tur gjennom vaskemaskinen; de er over

 • Kan peroxide Kill Lopper? Kan peroxide Kill Lopper?
  - 阅 0

  Hydrogenperoksid kan drepe lopper ved å drukne dem eller skade beskyttelseslaget som holder kroppen fra dehydrerende, men det kan irritere huden og kan misfarge en dyrepels. Mat-grade kiselgur er en mildere alternativ til kommersielle loppe produkter