Amopage

Kan du spiker eller skrue i laminatgulv?

- Views 0
Advertisement

Kan du spiker eller skrue i laminatgulv?


Laminatgulv er lett å holde rent og ryddig utseende. Mange laminatgulv er også enkelt for gjør-det-yourselfer å installere. Når gulvet er installert, kan du innser behovet for å feste noe sånt som et skap spor til gulvet. Slag i gulvet kan skape strukturelle svakheter og knekking, men er mulig.

Problemet

Laminat er et presset bord med en plastfilm som gir utseendet av ekte tre. Den pressede plate under plast er underlagt splint og sprekker når den øverste plastbelegg er penetrert. Dette er grunnen til at du bør unngå behovet for å tråkle noe i gulvet satt på plass. Når det er mulig, planlegge for skap eller andre områder hvor gjennomtrengende laminatgulvflaten vil være nødvendig. Skape den riktige rammen med braketter som er installert på de nødvendige poeng og installere gulvet rundt brakettene for å redusere behovet for å bore i laminatoverflaten.

Det beste valget

Boring og installasjon av skruer er å foretrekke fremfor å spikre noe ned i laminatgulvet. Bruke en flat borkrone ved høy hastighet for å skape en meget glatt hull med minimal sprekkdannelse til den underliggende pressede plate. Når hullet er opprettet, skru braketten på plass. Nails ikke alltid gå som beregnet med riktig vinkel og nødvendig hastighet for å unngå sprekker eller skade overflaten. Husk at når du borer inn i laminat, ettervirkningene er permanent til at styret; du kan ikke sand og starte på nytt.

Bedre resultater

Ved boring inn i laminatet, er en av bekymringene glidning av borkronen på den glatte overflate av plastlaminatet. Bruk en ny borekrone for å sikre at det er så skarp som kan være. Også plassere et stykke maskeringstape på mark for å gi borkronen trekkraft i den innledende penetrasjon fasen. Lag hullet stort nok til å sette inn plast anker i sporet, lik de som brukes i gips. Fest skruene i ankere for best resultat.

Kvaliteten på Laminat

De endelige resultatene av vinne noe inn laminatgulv vil være betinget av kvaliteten på laminatgulv selv. Mange merker og grader av kvalitet er tilgjengelig. Sjekk med selskapet, så vel som med butikken representanter der du kjøpte gulv fra hvis det er mulig å finne ut om gulvet tåler boringen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-du-spiker-eller-skrue-i-laminatgulv/ "

相关文章!
 • Hva Rommer Wood sammen: spiker eller skruer? Hva Rommer Wood sammen: spiker eller skruer?
  - 阅 0

  Fra å bygge kommoder, fugl hus eller bokhyller, er trearbeid en kreativ og morsom hobby som også er praktisk. Trearbeid tilbyr en rekke alternativer når det kommer til å bli to trestykker sammen. Enten du velger spiker eller skruer avhenger av trearb

 • Er det bedre å bruke en spiker eller skrue for å henge bilder og ting på veggen? Er det bedre å bruke en spiker eller skrue for å henge bilder og ting på veggen?
  - 阅 0

  Når du henger bilder og kunst på veggene, du vil få det riktig første gang for å redusere antall hull som du lar i veggene. Hvorvidt en skrue eller en spiker er den beste festeanordningen til bruk avhenger først og fremst vekten av gjenstanden som ma

 • Tre dekk konstruksjon tips for spiker eller skruer Tre dekk konstruksjon tips for spiker eller skruer
  - 阅 0

  Enten du bruker spiker eller skruer du monterer tre dekk, velge riktig maskinvare vil gjøre dekk vare lenger og gi en tryggere miljø for deg og alle besøkende til ditt hjem. Størrelsen og type skrue eller spiker for prosjektet kan avhenge av terrasse