Amopage

Kan du kombinere trygdeytelser og langsiktig uførhet politikk?

- Views 0
Advertisement

Kan du kombinere trygdeytelser og langsiktig uførhet politikk?


Hvis du mottar ytelser fra langsiktig uførhet (LTD) forsikring, er du også berettiget til å motta uføre ​​utbetalinger fra Social Security Administration (SSA) på samme tid. SSA kan du motta inntekter fra andre kilder som LTD planer uten å redusere dine uførestønadsbeløp. Imidlertid kan en kombinasjon av de to fordelene føre til beskatning av SSA uførhet betalinger.

Om Long-Term Funksjonshemming Forsikring

Langsiktige funksjonshemming planer er en av to typer som selges i USA; kortvarig uførhet (STD) er den annen. LTD planer kan kjøpes for å erstatte inntekter i flere måneder eller permanent hvis du ikke kan jobbe for resten av livet. Uførhet betalinger erstatte mellom 40 og 65 prosent av forhåndsuføre ​​lønn; ingen funksjonshemming planen dekker 100 prosent som det ikke ville være noe insentiv for å gå tilbake til arbeidet så snart som mulig. Du kan kjøpe LTD forsikringsdekninger gjennom gruppen planer sponset av arbeidsgivere eller privat gjennom uførhet forsikringsselskaper. Men bare 40 prosent av selskapene sponser LTD gruppe planer i USA i henhold til Insurance.com.

Om Social Security Disability

Social Security Funksjonshemming er en føderal program som gir langsiktig uførhet dekning for deg hvis dens kvalifikasjonskravene er oppfylt. Du kvalifiserer til SSA uføretrygd hvis du har sykdommer, skader eller svekkelser som varer i 12 måneder eller lenger og holde deg fra å arbeide og tilpasse seg andre typer arbeid. Når du har jobbet, må du ha betalt inn Social Security og fikk det nødvendige antall arbeids studiepoeng i henhold til din alder. Du tjener arbeids kreditter for alltid $ 1120 du har gjort i løpet av året, og det høyeste beløpet du kan tjene i året er fire. Når du er godkjent, må du vente i fem hele måneder før motta betalinger. Dine uføretrygd er skattefritt og utbetales på den første i hver måned.

Beskatning av LTD Planer

Internal Revenue Service (IRS) skatt dine LTD trygdeytelser under visse forhold. Hvis du kjøpte LTD planer fra forsikringsselskapene og betaler premie med etter skatt midler, er dine uføretrygd ikke ansett skattepliktig kompensasjon. Men hvis du mottar betalinger fra LTD planer og premien er betalt med før skatt dollar som arbeidsgiver-sponset politikk er, du må rapportere stønadsbeløp på din selvangivelse som skattepliktig inntekt.

Hvordan LTD Påvirke Beskatning av Dine SSA fordeler

Dine SSA Fordelene er normalt ikke beskattes av skattemyndighetene, men hvis du har andre kilder til skattepliktig inntekt, er noen av utbetalingene anses skattepliktig. Hvis skattepliktige inntekter, som inkluderer lønn, utbytte og LTD trygdeytelser, kombinert med SSA fordelene overstiger inntektsgrensene, skattemyndighetene skatter dine SSA utbetalinger ved normale skattesatser. Som et eksempel er 50 prosent av SSA uføretrygd skattlagt hvis de totale inntektene overstiger $ 25 000 og 85 prosent beskattes hvis inntekter toppen $ 34.000. Hvis du er gift, til husholdningenes samlede inntekter overgår $ 32000 årsaken skattemyndighetene skatte 50 prosent av SSA uførhet betalinger og 85 prosent hvis inntekter er over $ 44.000.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-du-kombinere-trygdeytelser-og-langsiktig-uforhet-politikk/ "

相关文章!
 • Hvor mye penger kan man tjene på langsiktig uførhet?
  - 阅 0

  Langsiktig uførhet forsikring kan bidra til å erstatte din inntekt og betale for utgifter hvis du blir syk eller skadet. Denne dekningen kan hjelpe deg med å få endene til å møtes hvis du ikke er i stand til å arbeide for en lengre periode på grunn a

 • Hva funksjonshemminger er dekket i langsiktig uførhet planer? Hva funksjonshemminger er dekket i langsiktig uførhet planer?
  - 阅 0

  Beviser at du møter en forsikringsgiver definisjon av en langsiktig uførhet er et stort hinder i kvalifisering for fordeler. Ofte problemet sentre mer om hvordan en medisinsk tilstand påvirker din evne til å fortsette å arbeide i stedet for på en bes

 • Hvordan kjøpe langsiktig uførhet forsikring Hvordan kjøpe langsiktig uførhet forsikring
  - 阅 0

  De fleste mennesker er avhengige av sitt arbeid for å forsørge seg selv. Men hvis du ikke kan arbeide på grunn av en medisinsk tilstand, kan det hende du ikke har nok inntekt til å betale regninger. Konfrontere en langvarig sykdom er ikke en uvanlig