Amopage

Kan du få Chiggers fra Moss på trær?

- Views 0
Advertisement

Kan du få Chiggers fra Moss på trær?


Ordet "chigger" kan høres morsomt, men det er navnet på en skadelig pest som er ikke noe å le. Chiggers kan feste seg til mennesker og dyr, og de kan mate på disse vertene i flere dager. Du kan få chiggers fra mose på trærne hvis mosen er infisert med midd.

Kjenne Enemy

Voksen chiggers måle om 1/20 tommer lang og har hårete, røde kropper mens chigger larvene er ca 1/120 tommers lang og har lyse-røde, oransje eller gul organer. Chiggers ikke kjede inn i huden eller lever av blod. I stedet hver chigger setter sin munn i en pore eller hårsekken og lever på huden celle væsker. Når chiggers bite, skaper de smertefulle renner som klør intenst i flere dager. En vedlagt chigger kan holde på huden og fôr i tre til fire dager.

Forstå Forholdet til Moss

Spansk mose (Tillandsia usneoides) blir ofte sett hengende fra trær der det er hardfør, US Department of Agriculture plante hardførhet soner 8 til 11. I dreven vekst, spansk mose kan skygge trær og vekt deres lemmer. Mosen vanligvis ikke skade trærne det infiserer, imidlertid, og fungerer som et beskyttende deksel for ulike dyr. Dessverre gir spansk mose ideelle gjemmesteder for chiggers. Manuelt fjerne og ødelegge spansk mose fra trær kan bidra til å redusere muligheten for en chigger infestation.

kontrollere Chiggers

Ved hjelp av et insektmiddel som inneholder carbaryl bidrar til å kontrollere chiggers infesting et verksted. Hvert merke av karbaryl insektmiddel viser spesifikk informasjon om chigger ledelse; Følg instruksjonene på insektmiddel etikett. For eksempel, anbefaler en merkevare fortynne 1,5 dl av insektmiddel med 1 liter vann og sprøyting løsningen på trestammer, stammer, kvister og blad flater til det punktet løsningen renner av disse objektene. Det splitter løsning kan brukes på nytt på syv-dagers intervaller opp til fire ganger per år. Forhindre at barn og kjæledyr fra å komme inn sprayet området inntil løsningen tørker.

Holde Lawn Chigger-Free

Implementering av forebyggende tiltak er det beste forsvar mot chiggers. Opprettholde en plen å holde det ønskelig å chiggers reduserer sjansen for en chigger infestation. Holde området fritt for høyt gress, ugress og overhengende vegetasjon skaper en ubehagelig miljø for chiggers. Eliminere vegetasjon som kaster skygge på plenen tillater sollys til å skinne på området, noe som bidrar til å holde chiggers i sjakk fordi de trives i fuktige, skyggefulle områder. Regelmessig klippe gress ved laveste anbefalte høyde nivå for grasarter bidrar til å redusere luftfuktighet blant gressblader og lar sollyset til å skinne hvor ellers chiggers kan skjule.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-du-fa-chiggers-fra-moss-pa-traer/ "

相关文章!
 • Hvordan kan jeg få Chiggers ut av sofaen? Hvordan kan jeg få Chiggers ut av sofaen?
  - 阅 0

  Chiggers kan føre til en enorm mengde ubehag, bite sine ofre på hårsekkene og skaper en intens kløe. I motsetning til det mange tror, ​​trenger chiggers ikke infiltrere menneskelig hud. Snarere, de sitter nær hårsekkene og svelges offerets flytende v

 • Kan jeg ta penger fra min 401 (k) i en alder av 55? Kan jeg ta penger fra min 401 (k) i en alder av 55?
  - 阅 0

  For-profit selskaper kan velge å sponse 401 (k) planer om å hjelpe sine ansatte med pensjon sparing. Vanligvis kan uttak ikke tas fra planen til du kommer til alder 59 1/2 år gammel. Men i enkelte tilfeller kan du være i stand til å tappe din 401 (k)

 • Kan jeg trekke forbedringer fra min gevinst skatt?
  - 阅 0

  Som av 2015, gir skattemyndighetene skattebetalerne for å utelukke opp til $ 250 000 (eller $ 500 000 for ektepar) av gevinst ved salg av sine primære boliger. Men skattebetalerne må betale skatt på eventuell gevinst som overstiger grensen. Skattyter