Amopage

Kan du erstatte en Money Order?

- Views 0
Advertisement

Mens de fleste anvisninger nå sine mål uten problem, du kan du risikere at det kan være tapt, forlagt eller stjålet, spesielt hvis du sender penger for i posten. Heldigvis er de fleste finansinstitusjoner posten og spore alle sine penger bestillinger, å gjøre å få en erstatning mulig.

Oversikt

Anvisninger fungerer på en lignende måte som personlige sjekker. En person betaler kontant for en postanvisning. Finansinstitusjonen utsteder deretter et papir uttalelse, ære til å betale de pengene til mottakeren. Generelt anvisninger er tryggere enn å sende penger i posten. Kontanter kan være opplagt i en konvolutt, slik at det er et høyt mål for tyveri. Anvisninger ser ut som en hvilken som helst annen post, noe som gjør dem mindre sannsynlig mål. Penger bestillinger kan også spores, i motsetning til kontant betaling.

rapportering

Hvis du mistenker at din penger ordren ble mistet eller stjålet, bør du rapportere situasjonen umiddelbart. Du kan rapportere mangler penger for å finansinstitusjonen du kjøpte den fra. Hvis du tror tyveriet kan ha vært en faktor, bør du også rapportere situasjonen til din lokale politiet. Rapportering av penger for å politiet kan også hjelpe fremskynde erstatningskrav.

sporing

Når du kjøper en postanvisning, kommer papiret med en avtakbar slip som inkluderer antall penger for, i likhet med et kontonummer. Western Union, USA Postal Service og mange banker holde en elektronisk registrering av alle pengene for de utsteder. Hvis du kan gi den finansinstitusjon kontonummeret fra slip, kan de spore penger for og finne ut om noen innløses det i for betaling.

Erstatning

Hvis du har forlagt en uncashed penger bestilling, vil mange banker erstatte postanvisning for et gebyr. United State Postal Service tilbyr også reserve penger bestillinger. Å ha penger ordrenummeret vil hjelpe fremskynde prosessen, men noen finansinstitusjoner kan være i stand til å undersøke anvisning anvende dine personlige opplysninger. Kontakt utsteder for spesifikke detaljer om hvordan å erstatte anvisning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-du-erstatte-en-money-order/ "

相关文章!
 • Kan du erstatte bare den bærbare skjermen Hvis det Sprekker? Kan du erstatte bare den bærbare skjermen Hvis det Sprekker?
  - 阅 0

  En laptop-skjermen er en enkel ting å skade som det er ute i det fri, og en bærbar PC er lett å slippe. Men selv om den bærbare skjermen er sprukket, kan du erstatte den i de fleste bærbare PC-modeller. Men siden dette er en komplisert prosess, kan d

 • Kan du erstatte Raw Sugar i Baking? Kan du erstatte Raw Sugar i Baking?
  - 阅 0

  De fleste oppskrifter på kaker, paier, brownies og cookies krever store mengder bearbeidet hvitt sukker. Erstatte rå sukker er en fin måte å øke næringsverdien uten å ofre smak. Beløp Ifølge Sukker i Raw, kan du erstatte rå sukker i oppskrifter for e

 • Hva kan du erstatte i stedet for en Decline Dumbbell Press? Hva kan du erstatte i stedet for en Decline Dumbbell Press?
  - 阅 1

  Hvis du ikke har tilgang til en nedgang dumbbell trykk, kan du erstatte noen viktige ting å målrette nedre bryst like bra. Finn ut hva du kan erstatte i stedet for en nedgang dumbbell trykk med hjelp fra en av New Yorks hotteste fitness eksperter i d