Amopage

Kan du Dye badehåndklær?

- Views 0
Advertisement

Kan du Dye badehåndklær?


Når jeg prøver å oppdatere utseendet på badet eller ønsker å gjenopplive noen gamle sengetøy, har du et par alternativer for farging håndklær omtrent hvilken som helst farge du ønsker. Det er mulig å farge håndklær for hånd over en ovn, i kaldt vann eller i vaskemaskinen. All-purpose fargestoff fungerer best i varmt vann, mens fiber reaktive fargestoff er tilgjengelig i et kaldt vann formel.

Materialer som brukes i Håndklær

Før farging et badehåndkle, er det en god idé å finne ut hva stoffet det er laget av. Materialet og konstruksjonen av et stoff kan endre hvordan den plukker opp fargestoffer. De fleste badehåndklær er laget av bomull eller bomull blanding, som du kan farge med en allsidig fargestoff eller en fiber reaktive fargestoff. Et nytt materiale som brukes i dyre håndklær er bambus, som er kjent for å være color. Det kan være vanskeligere å farge et badehåndkle som inneholder bambus fiber. Men du kan oppnå gode resultater med en fiber reaktive fargestoff. Disse fargestoffer fungere bedre på microfiber håndklær også.

All-Purpose Fargestoffer

All-purpose stoff fargestoff er beregnet for en rekke forskjellige tekstiltyper, men særlig bomull, fiberblandinger. Dette fargestoff fungerer best ved en vanntemperatur rundt 190 grader Fahrenheit. De fleste hjem varmtvannsberedere bare nå en høy temperatur på ca 140 grader Fahrenheit. Du ville ha å farge badehåndkle i en stor gryte med kokende vann på komfyren for de mest farge intense resultater. Men du kan følge pakken instruksjoner for farging med vaskemaskinen, men den endelige fargen vil trolig være lettere enn den pakken indikerer. Det er også viktig å bruke et fargegiver på et håndkle etter farging det for å bidra til å hindre at fargen blødning senere.

Fiber reaktive fargestoffer

En fiber reaktive fargestoff fungerer utmerket godt til farging badehåndklær. Dette fargestoff fungerer spesielt godt på bomull, og skaper en lysere, mer langvarig farge. Det er også den mest permanente dye tilgjengelig. Du kan bruke dette produktet for hånden farge eller fargestoff håndklær i vaskemaskinen. Se etter en "kjølig vann fiber dye", som farger best i vanntemperaturer mellom 95 - 105 grader F. Det er også fiber reaktive fargestoffer beregnet for bruk i varmt vann opp til 175 grader F, som er ganske skålding.

Vaskemaskiner

En topp-lasting vaskemaskin er lettere å jobbe med når døende håndklær. Den lar deg åpne vaskemaskinen når som helst i løpet av vaskesyklusen og se på prosessen. Du kan også helle i tilsetningsstoffer - for eksempel andre fargestoffer, salt, soda og farge setter - når farging tekstiler. En frontlaster fungerer også for farging badehåndklær. Hvis du har mulighet, kan du bruke en som har en liten kupé slik at du kan sette inn tilsetningsstoffer under vaskesyklusen uten å måtte åpne døren. Noen frontlastere også ovner for å bringe vannet til en høyere temperatur enn varmtvannsberederen er innstilt for. Dette er svært nyttig når du bruker alle formål stoff fargestoffer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-du-dye-badehandklaer/ "

相关文章!
 • Kan du Dye Khakis svart? Kan du Dye Khakis svart?
  - 阅 0

  Khaki bukser har lenge vært en stift i business-casual antrekk - slik mange menn og kvinner med hauger av gamle, falmede khakis som ikke lenger er aktuelle for et kontormiljø. Ikke kast den gamle khakis. Gjenopplive dem med en gjør-det-selv-stoff far

 • Kan du Dye Bedding? Kan du Dye Bedding?
  - 阅 0

  Enten du liker sengetøy beroligende farge på en myk blå himmel eller levende gul av en klynge av påskeliljer, sove på sengetøy skreddersydd for din stil av farging dem selv. Lag en koordinert sengetøy satt ved å velge bare en farge, eller mikse og ma

 • Kan du Dye Human Hair Extensions? Kan du Dye Human Hair Extensions?
  - 阅 0

  Du kan vanligvis farge extensions laget av menneskehår (kanskje ikke syntetisk, skjønt). En god del av menneskelig hair extensions er at du kan behandle dem mye som ditt eget hår når døende. Bare sjekk med stylist og instruksjonene med extensions og