Amopage

Kan Ants Spis Gjennom en Pool Liner?

- Views 2
Advertisement

Kan Ants Spis Gjennom en Pool Liner?


Eiere av vinyl-liner svømmebasseng lykkelig utlede mange fordeler fra dem som inneholder lite vedlikehold. Vinyl liners i svømmebasseng kan vare fra 5 til 15 år eller mer, noe som er en klar fordel. Dessverre, kan en rekke saker skade et svømmebasseng vinyl liner, herunder at maur kan prøve å spise gjennom den. Maur piercing en pool vinyl liner gjør det fordi de er på leting etter vann og ikke en vinyl måltid.

Maur og Vinyl

Maur spiser nesten alt som gir dem næring, men bassenget vinyl liners kan ikke gjøre det. Ifølge basseng ekspert Alan Schuster, vil maurene spise gjennom en pool vinyl liner under visse ekstreme forhold, også under tørke. Svømmebassenger skape en høy fuktighet sone rundt dem, og maur vil bli tiltrukket av dem i deres søken etter vann. Hvis maur virkelig trenger vann, med andre ord, et basseng vinyl liner vil ikke stoppe dem fra å prøve å få på det.

eliminere Ants

Hvis du mistenker at maur spiser gjennom bassengets vinyl liner, har en profesjonell exterminator sjekk for angrep. Hvis maurene virkelig tygger gjennom bassengets vinyl liner, områdene rundt og under bassenget trenger å bli behandlet, for startere. Etter å eliminere en pool maurinvasjon er det best å dekke bakken under og rundt det med en maur fast plast barriere. Du kan også ha en exterminator periodevis gjelder en maur-drapet gjenværende barriere behandling rundt svømmebassenget for å holde maur unna.

Skifte Liners

Hvis bassenget er liner har blitt alvorlig skadet av et stort antall maur du trenger å forkaste den og installere en ny. Over bakken svømmebasseng vinyl liners er lettere å fjerne og reinstallere enn i bakken basseng versjoner. I begge tilfeller, for å erstatte en bassengets vinyl liner må du tømme bassenget. Hvis du ønsker å prøve å lappe et basseng vinyl liner er det nok av enkle å bruke under vann basseng liner patch kits tilgjengelig.

betraktninger

Maur angriper og spiser gjennom et svømmebasseng vinyl liner er en ekstremt sjelden, ifølge basseng ekspert Schuster. I mange tilfeller der en pool eieren mener maur angriper hennes pool liner problemet er faktisk en dårlig kvalitet bassengbunnen. Et basseng base er bakken under et svømmebasseng. Sørg for vinyl liner svømmebasseng base er fri for spisse eller skarpe gjenstander og dekket i et glatt materiale som fine Silica sand.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-ants-spis-gjennom-en-pool-liner/ "

相关文章!
 • Kan Moles Spis Gjennom grunnmurer? Kan Moles Spis Gjennom grunnmurer?
  - 阅 0

  Føflekker er frustrerende skadedyr for mange huseiere. Disse insektetere tunnel gjennom smuss for å finne insekter å spise, noe som fører til grushauger å vises over hele gården. Mens føflekker er irriterende skadedyr, har de ikke skade boliger eller

 • Hvordan du bytter en over bakken pool Liner
  - 阅 0

  Hvis du har en over bakken pool, vil det komme en tid hvor det vil være uunngåelig å endre liner. Etter flere år, kan duken bli sprakk fra kjemikalier og solen eller noe skarpt kan ha kutte liner repareres. Du trenger Nytt basseng liner (samme større

 • Hvordan fikse en lekkasje i en Pool Liner
  - 阅 0

  En lekkasje i basseng duken kan ødelegge sommeren moro, men du kan fikse det med noen enkle verktøy. Identifisere lekkasje i bassenget er lett hvis du kan se og føle en rift i duken. Hvis du ikke kan finne lekkasjen, sjekk rundt elementer som kunne p