Amopage

Kan Angst Årsak ekstrem trøtthet?

- Views 0
Advertisement

Angst kan være en ødeleggende tilstand. Ifølge National Institute of Mental Health, er 6,8 millioner voksne rammet av angst. Av dem som er rammet, dobbelt så mange kvinner. Personer med angst lider av panikk og bekymring ofte relatert til høy-stress situasjoner. Det kan påvirke alle aspekter av livet ditt, og når venstre ubehandlet, kan det føre til ekstrem trøtthet og andre ødeleggende symptomer.

Årsaker til angst

Angst kan være et resultat av kjemiske ubalanser i hjernen, genetikk eller livserfaringer. Det kan også være forårsaket av en kombinasjon av alle disse.

angst Symptomer

Symptomer på angst er tretthet, rastløshet, irritabilitet, søvnforstyrrelser, konsentrasjonsvansker, og muskelspenninger. Leger vil vanligvis ser etter tegn på overdreven angst og bekymring oppstår de fleste dager i minst seks måneder.

Årsaker til Fatigue

Fatigue skjer som et resultat av økt produksjon av stresshormoner. Personer som lider av angst erfaring panikk og økt stress som reduserer energinivået og forårsake tretthet. Dette regnes som en psykologisk årsak til tretthet.

Andre årsaker til trøtthet

Det er to andre årsaker til utmattelse: livsstil og medisinsk. Livsstil årsaker inkluderer å bli overarbeidet og ernæringsmessige faktorer. Medisinske årsaker inkluderer noen medisiner, sykdom og sykdom. Sykdommer, inkludert skjoldbruskkjertelen og hjertesykdom kan også føre til tretthet.

Behandling

Angst kan bli behandlet med medisiner og psykoterapi. Medisiner som benzodiazepiner kan være foreskrevet på kort sikt for å få angst under kontroll. Disse brukes kun kort sikt på grunn av deres vanedannende natur. På lang sikt, er det viktig å kombinere psykoterapi og antidepressiva for fortsatt behandling.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-angst-arsak-ekstrem-trotthet/ "

相关文章!
 • Hva Smerter Kan angst Årsak?
  - 阅 2

  Den angstlidelser Association of America (ADAA) sier at smerte kan ofte være en indikator på angst. Disse symptomene kan omfatte smerter som hodepine, ømhet og muskelspenninger. Magesmerter Et symptom ofte forbundet med angst er magesmerter. Det anbe

 • Kan Angst Årsak Nummenhet? Kan Angst Årsak Nummenhet?
  - 阅 1

  Angst kan være frustrerende og overveldende for en person å håndtere, og det kan føre til en rekke andre symptomer. Det kan til og med føre til depresjon. I noen situasjoner kan en person som arbeider med ubehandlet angst blir så frustrert med tilsta

 • Natural Cure for ekstrem trøtthet Natural Cure for ekstrem trøtthet
  - 阅 0

  Selv om mange mennesker opplever perioder med tretthet, er mange andre plaget med ekstrem trøtthet som kan vare i dager eller uker om gangen. Dette kronisk tretthet er ikke bare skadelig for sine følelser som det kan være følelsesmessig forstyrrende