Amopage

Kabal Regler for barn

- Views 2
Advertisement

Kabal Regler for barn


Solitaire er et spill som trenger bare en spiller. Dette er et tradisjonelt kortspill at barn liker å spille fra tid til annen, spesielt på regnværsdager eller når de ikke har noen andre barn å leke med. Du kan lære barna reglene for å spille kabal og gi dem timer med glede at de kan bruke av seg selv.

Forbered spillebrettet

Hjelp barna forberede spillebrettet ved å stokke og dele ut kortene. Deal det første kortet med forsiden opp og deretter legge ut seks mer på rad med ansiktet ned. Start med haug nummer to, lå et kort med forsiden opp, og fortsette å håndtere kort med billedsiden ned i de resterende hauger. Hold dele ut kortene på denne måten til du plasserer et kort med billedsiden opp på den siste bunken.

stabling

Har barna stable noen kort mulig. De må veksle mellom rødt og svart, og nedgang i antall. Vis dem rekkefølgen av kortene kommer fra kongen er den høyeste å ess er lavest. De må alltid ligge et mindre kort, i rekkefølge, på toppen av et større. For eksempel kan de legge en rød tre på toppen av en svart fire. Hvis du fjerner den siste forsiden opp kort fra en haug, snu det neste kortet over slik at det vender opp.

Håndteringen Deck

Barn går gjennom dekk, som er de gjenværende kortene i hånden, tre på en gang. Vis dem hvordan de skal telle tre kort og deretter snu dem med forsiden opp. Fortell dem ikke å se på noen kort med unntak av den øverste. De kan deretter spille dette kortet på en av de syv hauger hvis mulig, slik at de kan deretter bruke det neste kortet. Holde går gjennom dekket tre på en gang. De kan plukke opp på dekk og re-avtale om nødvendig.

Aces

Når et ess synes barnet bør plassere den med forsiden opp over syv hauger. Barna deretter bygge på essene i kronologisk rekkefølge i samme farge, for eksempel, spar ess, 2 i spar, 3 i spar og så videre. Barna fortsetter å spille så lenge de har trekk å gjøre.

Winning the Game

Barnet vinner spillet ved å snu alle kortene i alle hauger og helt stabling hvert kort fra hver farge på toppen av den tilsvarende ess.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kabal-regler-for-barn/ "

相关文章!
 • Flybillett Regler for barn Flybillett Regler for barn
  - 阅 0

  Selv om det er blitt mye mer komplisert de siste årene, kan flytrafikken fortsatt være en spennende opplevelse for hele familien. Men det er viktig å forstå alle regler og forskrifter for barn som reiser med fly. Det kan også være visse rabatter elle

 • Lekeplass Regler for barn Lekeplass Regler for barn
  - 阅 0

  Lekeplass reglene er viktig for sikkerheten til barn og foreldre, samt å hjelpe til vedlikehold av lekeapparater. Praktisere sikkerhetsregler er viktig, og de må følges til enhver tid. Etter reglene viser respekt for andre, og bidrar til å hindre ska

 • Negative effekter av for mange regler på barn Negative effekter av for mange regler på barn
  - 阅 0

  Regler er viktig å holde barna trygg, sunn og organisert, men altfor mange regler kan virke mot sin hensikt. Regler lære barn selvkontroll hvis du tar hensyn til alder og evne til barna, sier Palo Alto Medical Foundation hjemmeside. Når du etablere r