Amopage

Juridisk vergemåls som et skattefradrag

- Views 2
Advertisement

Juridisk vergemåls som et skattefradrag


En verge er en person som har fått offisiell ansvar for andres trivsel, ifølge advokat Aaron Larson av Expert Law hjemmeside. Verger kan kreve barn eller uføre ​​personer i deres omsorg som pårørende på sin selvangivelse, selv om skattebetalerne må være ansatt og møte filing status krav for å gjøre det.

Å bli en verge

Du kan ikke hevde å være en vokter av en person på selvangivelsen med mindre du har blitt utnevnt som sådan av hva domstolen behandler saker i staten, for eksempel en familie domstol eller skifteretten. Å bli kalt en verge, må du begjæring til retten, som vil vurdere saken og gjøre en beslutning. Hvis begjæringen er omstridt, vil saken gå til retten. Når du har blitt en verge, for å kreve enhver person som en avhengig av selvangivelsen, må du sende inn din retur som singel, gift arkivert i fellesskap, eller kvalifiserende enkemann eller enke med en forsørget barn, i henhold til Internal Revenue Service.

Avhengige barn

Når juridisk vergemål over et barn er etablert, kan vergen kreve barnet som en avhengig av hennes føderal inntektsskatt. Å være oppnevnt noens verge kvalifiserer en person for en $ 3000 skatt kreditt på tidspunktet for offentliggjøring, og som har to eller flere avdelinger kvalifiserer en person for en $ 6000 kreditt. Utgir seg en person som en avhengig av selvangivelsen også kvalifiserer deg for en $ 3900 fritak.

avhengige Voksne

En voksen må oppfylle visse krav for å bli hevdet som en avhengig. Tast blant disse er "støtte test". For å kreve en voksen som en avhengig, må du være i stand til å bevise at du har gitt mer enn halvparten av sin støtte for at skatteåret. hvis du er en person verge, er hele hans trivsel ditt ansvar, som kvalifiserer ham som avhengige. En voksen avdeling kvalifiserer hans verge for de samme skattelettelser som en mindre menighet.

Inntekt opptjent av en Dependent

Å bli utnevnt en person verge ikke forbyr at personen fra å tjene en inntekt. En person med en verge kan ha for å sende inn skatt. En verge kan ikke kreve en person som en avhengig om denne personen tjener en inntekt som overstiger beløpet på sin dispensasjon, i henhold til skattemyndighetene, med mindre avhengige er en kvalifiserende barn eller en slektning som er deaktivert og tjener passive inntekter, slik som uopptjent rente- eller utbyttebetalinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/juridisk-vergemals-som-et-skattefradrag/ "

相关文章!
 • Juridisk vergemåls for skolens formål Juridisk vergemåls for skolens formål
  - 阅 0

  Når besteforeldre eller andre slektninger oppdra et barn på grunn av foreldrenes fravær eller manglende evne til omsorg for barnet, kan de støter på juridiske problemstillinger knyttet til barns utdanning. Uten en formell ordning slik at pleieren til

 • Hva er forskjellen mellom juridisk vergemåls & adopsjon? Hva er forskjellen mellom juridisk vergemåls & adopsjon?
  - 阅 0

  Når jeg prøver å bestemme seg for hvordan man skal håndtere forvaring av et barn, den nøyaktige definisjonen av de juridiske begrepene som brukes for å beskrive varetekt status - vergemål og adopsjon - kan være forvirrende. Imidlertid må foreldre og

 • Hvordan forberede Juridisk vergemåls Papers
  - 阅 0

  En juridisk vergemål kan søkes av ulike grunner. En voksen kan være ute av stand til å ta beslutninger og være inhabil, kan et barn være en foreldreløs eller en funksjonshemmet person kan være i stand til å utføre visse daglige oppgaver. I alle fall