Amopage

Jobber for pensjonerte jurister

- Views 3
Advertisement

Jobber for pensjonerte jurister


Selv om pensjonering er vanligvis en tid for avslapning og fritid, møte med pensjon er i endring for advokater, sier "New York Law Journal." På grunn av økonomiske problemer, lengre forventet levealder og kulturelle endringer, er mange pensjonerte jurister nå på utkikk etter jobb som vil bringe inn ekstra penger og tillater dem å være engasjert og aktiv i samfunnet. Med en juris doktorgrad og en solid arbeid historie, pensjonerte jurister kvalifisere for mange lukrative og fleksible stillinger i både privat og offentlig sektor.

undervisning Jobs

Som en erfaren advokat, kan du være en god løsning for en medhjelper lærerstilling ved en lov skolen selv om du ikke har noen tidligere undervisningserfaring. Advokat Nena Street of bloggen Lawyerist forklarer at erfarne advokater er spesielt godt egnet til å undervise øvre nivå valgfag. Street sier videre at loven skoler er ofte åpne for advokater som ønsker å "pitch" en ny, spesialdesignet kurs i sitt område av ekspertise.

Jobber for pensjonerte jurister


Juridisk bistand Posisjoner

Hvis du er mer interessert i gjenværende engasjert med det juridiske miljøet enn av å tjene penger, bør du vurdere pro bono arbeid. Mange domstoler og ideelle rettshjelpsgrupper aktivt involvere pensjonerte advokater for å hjelpe lav inntekt klienter. I 2010 rekrutterte New York rettssystemet mer enn 120 pensjonerte advokater til å jobbe i en advokat emeritus program utviklet spesielt med pensjonerte jurister i tankene. Programmer som disse er på vei oppover, og "det er ingen mangel på arbeid for frivillige," forklarer "New York Law Journal."

juridisk Writing

For pensjonerte jurister som ønsker en fleksibel jobb som vil tillate dem å jobbe hjemmefra, kan en freelance juridisk skriftlig virksomhet være en god passform. Freelance juridiske forfattere produsere nesten alle typer materialer knyttet til loven, herunder juridiske nyheter, bransjespesifikke journalistiske funksjoner, white papers, blogginnlegg og rettspraksis sammendrag. Hvis du går glipp av mer tradisjonelle advokatfirma arbeid, kan profesjonelle juridiske forfattere opptre på en advokatassistent kapasitet og utkast til notater, bevegelser og truser.

rådgivning Tracks

Consulting er et bredt felt, og plikter hvert prosjekt kan variere betydelig. Juridiske konsulenter jobber ofte med private selskaper eller nonprofit grupper å drive forskning, identitetsproblemer og konseptualisere løsninger på disse problemene. Selskaper kan også bruke juridiske konsulenter til å trene medarbeidere på sine rettigheter og plikter etter loven. Hvis du er en ekspert på et bestemt tema, kan det hende at konsulentarbeid innebærer å tjene som sakkyndig og analysere materiale i forberedelse til rettssaker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/jobber-for-pensjonerte-jurister/ "

相关文章!
 • Jobber for Pensjonert Army Officers Jobber for Pensjonert Army Officers
  - 阅 13

  Fordi den amerikanske hæren sysselsetter mennesker med et så bredt spekter av oppgaver, er det en rekke ledige jobber til pensjonerte offiserer. Disse jobbene er avhengig av hva noens jobb var mens i hæren fordi hver jobb har en bestemt skillset som

 • Gode ​​jobber for pensjonerte fysioterapeuter
  - 阅 0

  Fysioterapeuter vie sin karriere til å jobbe en-mot-en med pasienter som har problemer med mobilitet. Ved pensjonering, kan disse helsearbeiderne søke givende og oppfylle deltid eller frivillig arbeid. Mange muligheter for pensjonister kan innlemme d

 • Best Jobs for pensjonerte militære veteraner Best Jobs for pensjonerte militære veteraner
  - 阅 0

  Overgangen fra en karriere i militæret til en sivil karriere kan noen ganger være vanskelig for noen veteraner. Andre har ikke noe problem med overgangen og finne yrker som passer deres evner og interesser. Noen jobber foreta en mer naturlig tilpasni