Amopage

Jobber for Pensjonert Army Officers

- Views 13
Advertisement

Jobber for Pensjonert Army Officers


Fordi den amerikanske hæren sysselsetter mennesker med et så bredt spekter av oppgaver, er det en rekke ledige jobber til pensjonerte offiserer. Disse jobbene er avhengig av hva noens jobb var mens i hæren fordi hver jobb har en bestemt skillset som kan brukes på en annen måte til det sivile liv.

Combat Officers

Offiserer er ikke lært ferdigheter som direkte angår den virkelige verden, men de tilegne seg relevant ledererfaring - spesielt på høyere nivåer, hvor en kamp offiser kan finne seg selv å lage liv og død beslutninger som berører hundrevis av stridsmenn.

Offiserer også tilegne lederegenskaper i yngre alder enn de sivile arbeidere. En første eller andre løytnant kan overvåke et team på 30 til 50 menn når han er i begynnelsen av 20-årene; kapteiner kan kjøre selskaper nummerering i hundrevis før sin 30-årsdag.

Til slutt er det viktig å merke seg at kamp ledere kjøre den viktigste delen av hæren. Tross alt, er Hærens "business" i kamp kriger; infanteri, rustning, og artilleri er de mennene som driver denne virksomheten fremover, og de er der sin suksess til slutt ligger. Dette betyr at kamp offiserer ikke bare har ledererfaring, de har erfaring med å administrere nøkkelpersonell.

Support Officers

Støtte offiserer har ulike fordeler og ulemper i sin karriere enn gjør offiserer. På ulemper side, har de ikke kjøre de viktigste grupper av menn som kamp offiserer gjør. På fordeler siden, men lærer de ferdigheter som er direkte relevant for det sivile liv. En offiser som arbeider state kjører et rekrutteringssenter, for eksempel, kan bruke sine ansette og beholde kompetanse mot en vellykket øverste nivå HR karriere.

Logistikk offiserer er et annet eksempel. En 20-årig Army karriere av å levere stridsmenn med de tingene de trenger - våpen, de gurneys, grapefrukt - kan lett overgang til en karriere av å levere private bedrifter og institusjoner med det de trenger, som evnen til å koordinere store operasjoner og arbeid med leverandører er universell.

spesialiserte Officers

Specialized offiserer som leger, sykepleiere, og advokater er de menn og kvinner som kan lettest overgangen sin karriere i det sivile liv. Dette er fordi de brukte sin hær karriere ikke gjøre noe som ligner på sin post-pensjon karriere, men i stedet akkurat det samme. En lege kan ha samme karriere i hæren som han ville ha hatt i det sivile liv, bare i et militært sykehus i stedet for en sivil ett. Det samme gjelder for sykepleiere, og i noe mindre grad, advokater.

Imidlertid kan disse menneskene også ha en kant. En lege som har jobbet i et traume avdeling i en krigssone har sikkert sett mange skader og sykdommer som normalt ikke byr seg i en sivil traumer menighet. Dette vil gi ham eller henne erfaring som sivile leger ikke vil være i stand til å matche.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/jobber-for-pensjonert-army-officers/ "

相关文章!
 • Hvor mye penger har Pensjonert Army Officers få? Hvor mye penger har Pensjonert Army Officers få?
  - 阅 1

  En amerikansk offiser som pensjonerer en månedlig pensjonsutbetaling basert på hans lønn og ansiennitet. Imidlertid vil det nøyaktige pengebeløp han får avhenger av hans rang ved pensjonsalder, lengden på aktiv tjeneste, pensjonsalder og pensjonering

 • Jobber for pensjonerte jurister Jobber for pensjonerte jurister
  - 阅 3

  Selv om pensjonering er vanligvis en tid for avslapning og fritid, møte med pensjon er i endring for advokater, sier "New York Law Journal." På grunn av økonomiske problemer, lengre forventet levealder og kulturelle endringer, er mange pensjoner

 • Calling Card Etikette for Army Officers Calling Card Etikette for Army Officers
  - 阅 2

  The United States Army krever ikke sine offiserer å ha telekort, men antyder mulige bruksområder for kortet under høflighetsvisitter. Army forskrifter foreslår den foretrukne kortstørrelse samt hvilken type gravering brukes. ordlyd Telekort er valgfr