Amopage

Job Description of Corporate Reise manager

- Views 0
Advertisement

Job Description of Corporate Reise manager


En corporate travel leder er ansvarlig for planlegging av turer for andre medlemmer av selskapet. Reise ledere må være kjent med drift og tidsplaner av transportmidler som flyselskaper og passasjertog i hjemlandet og muligens utenlands. I større selskaper, kan de også ha den ekstra ansvar for å administrere en travel avdelingen ansatte.

Stress og endringer

Bedriftens reiseledere vanligvis jobber i et aksjeselskap hovedkvarter. De tilbringer mesteparten av sin dag arbeider ved en datamaskin og på telefon gjør eventuelle nødvendige reiseplaner. De kan ofte arbeide under stress, spesielt i et stort konsern med mange reisende, eller i situasjoner der reiseplaner plutselig endre eller en tur må planlegges i siste øyeblikk. Enhver type industri kan ansette en corporate travel manager.

Det er en Negotiator World

Bedriftens reiseledere bør ha sterke forhandlingsferdigheter siden en stor del av jobben innebærer å skaffe seg best mulig priser for reise og overnatting. Dette innebærer å bygge relasjoner med leverandører som vil tilby rabatter for gjentatt bruk av deres tjenester. De må også være i stand til å fungere godt sammen med alle avdelinger i selskapet. Globalisering av økonomien krever kunnskap om andre lands skikker, pengesystemet og andre problemer.

Get That Saueskinn

De fleste bedrifts reise ledere vil trenge minst en bachelorgrad, fortrinnsvis i en virksomhet knyttet felt. I noen situasjoner vil en MBA være nødvendig. Det er også nyttig å ha tidligere reisebransjeerfaring, som jobber i et reisebyrå. Sertifiseringer fra organisasjoner som Institute of Certified Reisebyrå kan også hjelpe reiselivssjef oppnå karriereutvikling.

Det er en levende

Ifølge Indeed.com, gjennomsnittlig corporate travel leder tjent $ 66,000 per år i 2014. Lønn kan variere i forhold til organisering, erfaring og plassering.

Globalisering betyr Reise

Med den fortsatte utvidelsen av en global økonomi, er etterspørselen etter bedriftens reise lederstillinger forventes å øke i de kommende årene. Som sådan, vil reise ledere må ha en økende bevissthet om reise prosedyrer, forskrifter og kulturelle forskjeller i et økende antall utenlandske land, spesielt i selskaper som driver en stor mengde av virksomheten utenlands. Økonomiske nedgangstider øker behovet for å bruke pengene klokt for forretningsreiser og reiselederen har en nøkkelrolle i dette området.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/job-description-of-corporate-reise-manager/ "

相关文章!
 • Job Description for Corporate Sales Manager Job Description for Corporate Sales Manager
  - 阅 0

  En bedrifts salgssjef er ansvarlig for standpunkt av et selskaps salgsmål. Han er ansvarlig for å ansette og administrere selskapets salgsteamet, prosjektering årlig omsetning, sporing salgsutviklingen og i samspill med andre deler av selskapet for å

 • Corporate Affairs Manager-Job Description Corporate Affairs Manager-Job Description
  - 阅 0

  Konsernsjef spiller en nøkkelrolle i kommunikasjonen i og utenfor selskapet. I tett samarbeid med offentlige anliggender, myndighetskontakt og interne interessenter, holder bedriftssjef en tydelig posisjon som administrator med innflytelse på tvers a

 • Job Description for en SLA manager Job Description for en SLA manager
  - 阅 0

  En SLA leder er ansvarlig for å levere alle tjenestenivåavtaler (SLA) for IT-tjenester på tvers av en organisasjon, etter standard prosedyrer. Dette innebærer vanligvis å utvikle, innføre og deretter administrere service management beste praksis, men