Amopage

Jernbanestasjoner i Paris, Frankrike

- Views 0
Advertisement

Jernbanestasjoner i Paris, Frankrike


Paris er koblet til de store byene i Frankrike og resten av Europa av landets toppmoderne, høyhastighets tog nettverk. The Train à Grand-Vitesse, eller TGV, bærer millioner av passasjerer hvert år på linjer som stråler ut fra Paris 'fem viktigste jernbanestasjonene. Hver stasjon serverer en region av Frankrike og europeiske hovedsteder utover sine grenser, inkludert London, Amsterdam, Geneve og Madrid. Innen Paris, er disse fem stasjoner også knyttet til byens metro-systemet og RER forstads lokaltog nettverk.

Gare du Nord

Gare du Nord, en klassisk 19. århundre terminal i Paris '10. arrondissement, gir TGV service til destinasjoner i Nord-Frankrike, inkludert Lille og Calais. Via Thalys linje, også på Gare du Nord, kan passasjerer reise til Köln, Tyskland; Brussel og Amsterdam. Eurostar-tog, knytte London og Paris, kommer og går fra Gare du Nord.

Gare de l'Est

Noen ganger kalles Paris Est, Gare de l'Est ligger i Paris 'østsiden og serverer destinasjoner i det østlige Frankrike og Sentral-Europa. Togene som går Gare de l'Est vanligvis passerer gjennom Strasbourg på vei til Wien, München eller flere byer i Sveits. TGV Lyria luksus tog forbinder også Paris til Genève, Lausanne, Interlaken og andre sveitsiske destinasjoner.

Gare de Lyon

Som navnet tilsier, er Gare de Lyon sentralstasjonen for å fange tog til sørøstlige Frankrike ved hjelp av Lyon. Passasjerer kan ta en scenisk tog til vindistriktene rundt Dijon eller våge videre sørover til provençalsk og Middelhavet destinasjoner, inkludert Avignon, Marseilles og Nice. En regional TGV med holdeplass Gare de Lyon strekker seg gjennom Alpene til Genève i tillegg.

Gare d'Austerlitz

Intercités tog linking Paris med byene i sør-sentrale Frankrike går fra og kommer i Gare d'Austerlitz. Selv om disse togene er lokale og tregere enn de uttrykte TGV tog, de er nyttige for å komme rundt mindre byer og tettsteder. Destinasjoner fra Gare d'Austerlitz inkluderer Tours, Orléans og Toulouse. Nattogene til destinasjoner i Spania også vike denne stasjonen.

Gare Montparnasse

Et knutepunkt for tog som betjener byer i det vestlige og sørvestlige Frankrike, er Gare Montparnasse ligger på siden i Paris sør. En arterie forbinder Paris til byer i Brittany, inkludert Brest, Quimper og Rennes. En annen tråd reiser sørvest i Poitiers, Bordeaux, Biarritz og Toulouse. Denne linjen gir forbindelser til Madrid og andre byer i Nord-Spania.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/jernbanestasjoner-i-paris-frankrike/ "

相关文章!
 • Hva er populære kafeer i nærheten av Eiffeltårnet i Paris, Frankrike? Hva er populære kafeer i nærheten av Eiffeltårnet i Paris, Frankrike?
  - 阅 0

  Eiffeltårnet er i hjertet av Paris. Det trekker ikke bare millioner av turister, men er en nabo til en rekke museer, butikker og kafeer. Besøkende kan finne kafeer på de fleste gatene i nærheten av tårnet. Enten man ønsker å slappe av blant lokalbefo

 • Hvordan komme seg fra London, England til Paris, Frankrike med tog Hvordan komme seg fra London, England til Paris, Frankrike med tog
  - 阅 0

  Hvis du planlegger en tur til Europa, kan du vurdere å ta toget når du er der. Europa har Eurostar, et høyhastighetstog som tjenester England og Frankrike, blant andre land. Eurostar gir reisende en rask alternativ til fly mellom London, England, og

 • Hvordan planlegge en fantastisk tur til Paris, Frankrike Hvordan planlegge en fantastisk tur til Paris, Frankrike
  - 阅 0

  Sier du ønsker å oppleve alt Paris har å tilby i bare ett besøk til denne verdensklasse byen i Frankrike er ikke ulikt gå til Louvre med en forventning om å se hver utstillingen på mindre enn to timer. For å planlegge en fantastisk tur til denne spes