Amopage

Jeg kan ikke laste ned bilder fra mitt Canon kamera til Min datamaskin

- Views 1
Advertisement

Jeg kan ikke laste ned bilder fra mitt Canon kamera til Min datamaskin


Windows 8-maskinen har en innfødt Bilder app utviklet for å hjelpe deg laste ned bilder fra digitale kamera, inkludert alle Canon-modeller. Hvis datamaskinen ikke gjenkjenner kameraet, ta deg tid til å feilsøke forbindelsen og, om nødvendig, installere nye drivere og programvare. Når datamaskinen gjenkjenner kameraet, laste ned bilder med Bilder-programmet.

Feilsøke Camera Connection og drivere

Kontroller USB-kabeltilkobling og koble kameraet til datamaskinen. De fleste Canon-kameraer har mini USB-porter der du kobler den lille enden av en medfølgende USB-kabelen. Avhengig av kameramodell, må du kanskje åpne en gummiert eller plastdeksel for å avsløre denne porten. Sjekk dokumentasjonen til kameraet for mer informasjon om hvordan du kobler kameraet til en datamaskin.

Trykk på “Windows-X” og klikk “Device Manager.” Se for kameraet ditt på listen over enheter i Enhetsbehandling for å avgjøre om maskinen gjenkjenner kameraet når det er koblet til. Hvis det ikke er oppført, se etter nye drivere og programvare.

Besøk nettside for kundestøtte Canon (lenke i Resources) og velg om du bruker en forbruker eller profesjonelt kamera. Skriv inn modellnavnet i søkefeltet. Velg kameraet på listen over søkeresultatene, og klikk på “Go” -knappen for å besøke kameraets drivere og programvare siden. Velg ditt operativsystem, laste den leverte filen og åpne den på datamaskinen for å installere oppdateringene. Du kan bli bedt om å starte datamaskinen på nytt etter installasjonen er fullført.

Laste ned bilder på Bilder-appen

Klikk på “Bilder” flis på Windows 8 Start-skjermen for å starte Bilder-appen.

Høyreklikk hvor som helst i programmet og velg “Import” på pop-up menyen.

Velg Canon-kameraet fra listen over tilgjengelige enheter.

Velg bildene du ønsker å laste ned eller klikk “Select All” for å laste ned alle bildene fra kameraet.

Klikk “Importer” for å laste ned valgte bilder på datamaskinen din.

Hint

Bildene lagres automatisk i en ny mappe i Bilder-mappen på datamaskinen. Den nye mappen er merket med datoen du lastet ned bildene fra kameraet.

Hvis du har en minnekortleser på datamaskinen, kan du også ta minnekortet ut av kameraet og sette det inn i datamaskinen. En pop-up dialog vises på datamaskinen ber deg om å velge hvilket program du vil bruke. Velg Bilder-programmet og gå gjennom trinnene ovenfor for å laste ned bildene dine ut av kortet og inn på datamaskinen din.

Noen Canon-kameraer kommer med en CD eller DVD som inneholder Imagebrowser EX-programvaren. Hvis du har installert denne programvaren på datamaskinen, kan du også bruke den til å laste ned bilder fra kameraet. Koble kameraet til datamaskinen, åpner Imagebrowser EX, klikk “Importer Kamerainnstillinger” i øverste venstre hjørne og velg “Bilder Importer” eller “Bilder Importer fra minnekort.” Klikk “Last ned bilder” for å starte nedlastingen bilder med standard innstillinger. Alternativt, hvis du ønsker å tilpasse nedlastingsinnstillingene, klikker du på “Innstillinger” -knappen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/jeg-kan-ikke-laste-ned-bilder-fra-mitt-canon-kamera-til-min-datamaskin/ "

相关文章!
 • Hvordan laste ned bilder fra et Canon-kamera til Min datamaskin Hvordan laste ned bilder fra et Canon-kamera til Min datamaskin
  - 阅 0

  Et minnekort fulle av bilder etterlater deg med to alternativer: slette noen bilder eller laste ned bildene til en datamaskin og tømme kortet. De fleste fotografer foretrekker sistnevnte. Før du hodet ut til din neste ferie eller fest, overføre bilde

 • Slik flytter bilder fra et Canon kamera til en datamaskin Slik flytter bilder fra et Canon kamera til en datamaskin
  - 阅 0

  Digitale bilder kan raskt og enkelt overføres til en datamaskin for deling, redigering og utskrift. Canons digitale kameraer krever bare en USB-ledning for å overføre bilder. Minnekortet eller internminnet på et kamera kan bare holde så mange bilder,

 • Hvordan laste ned bilder fra et SD-kort til en datamaskin Hvordan laste ned bilder fra et SD-kort til en datamaskin
  - 阅 0

  Mange kameraer og smarttelefoner er utstyrt med eller funksjon støtte for SD-kort, noe som gjør disse minnekort flott for lagring av bilder. Mens det er noen måter å få tilgang til bildene på SD-kortet, prosessen med å laste ned bildene til datamaski