Amopage

Japanske Maple Tre Diseases

- Views 1
Advertisement

Japanske Maple Tre Diseases


Den japanske lønn er en løvfellende (mister bladene om høsten) tre som vokser alt fra 6 til 25 fot høy. Den japanske lønn er kjent for sine vakre, brede blader som fargeendringer og kaster i løpet av høsten. Japanske lønn trær har en tendens til å trenge litt mer omsorg enn andre løvtrær fordi de er utsatt for en rekke sykdommer som kan koste treet sin helse.

Tar Spot

Tar flekk sykdom er den minst bekymringsfull av alle de japanske lønnetrær sykdommer. Ifølge Ohio State University Extension Service, tjære flekker som store svarte flekker på bladene som infiserer bladene i løpet av vinteren, men ikke gjør sin tilstedeværelse kjent til våren. Den skyldige ansvarlig for skjemmende fange er en sopp som trives i fuktige miljøer. Anvendelsen av et soppmiddel er nødvendig for å stoppe tjære flekker fra å spre seg.

Tubercularia Cankers

Tubercularia canker sykdom kan ødelegge en japansk lønnetrær og må tas opp så snart cankers blir lagt merke til. Washington State University melder at tubercularia cankers vises som små flekker som er oransje i farge på overflaten av kvister og greiner. Tubercularia er best håndteres ved beskjæring de berørte avdelinger og sørge for at et rent kutt er alltid laget. Beskjæring vil være nødvendig når cankers vises.

Verticillium Wilt

Verticillium wilt vil føre til at bladene på den japanske lønnetreet å gulne, visne og dø. Ifølge University of Minnesota Extension Service er verticillium wilt forårsaket av sopp som kalles verticillium Albo-Atrum og Verticillium dahlia, som begge er vanligvis finnes i jord og jord. For å bekjempe verticillium wilt, vissent løv og deres festet grener må fjernes med beskjæringssakser. Tillegg av en gjødsel som har en høy nitrogenbase vil bidra til å holde Verticillium sopp i sjakk.

bladlus

Japansk lønnetrær blader som rynke og wilt kan være befengt med plante-ødelegge insekter som kalles bladlus. Bladlus er grønn og liten - ca 1/8 tommer eller mindre i lengde. Nordvest Coalition for Alternativer til Plantevern forklarer at bladlus suger væsken ut av anlegget blader men de har ikke tygge. Det er tap av fuktighet som til slutt fører til at japanske lønnetrær bladene til Wilt og bli syk. I motsetning til det mange tror, ​​trenger plantevernmidler ikke må brukes til å holde bladlus unna japanske lønn trær. Marihøner tære på bladlus og anses deres naturlige rovdyr. Ladybugs kan kjøpes på nettet og plassert på den japanske lønnetrær og rundt planter å beiter på bladlus og eliminere deres befolkning.

lesjoner

En annen vanlig sykdom som japanske lønn trær kan bli plaget med er utvikling av "lesjoner." Lesjoner vises på bladene som brune eller røde flekker, og kan være av ingen interesse når de er funnet her og der. Men hvis lesjoner begynner å bli utbredt bladene kan eventuelt dø. University of Illinois Extension Service rapporterer at lesjonene er faktisk en sykdom som er referert til som anthracnose, som er forårsaket av et sopp. Anvendelsen av et soppdrepende middel spray kan hindre spredning av anthracnose sykdom.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/japanske-maple-tre-diseases/ "

相关文章!
 • Slik starter en Cutting Fra en japansk Maple Tree Slik starter en Cutting Fra en japansk Maple Tree
  - 阅 0

  Den japanske lønnetrær, vitenskapelig kjent som Acer palmatum, har en grasiøs, spre form og strålende løvverk som, avhengig av sorten, kan skifte fra grønt på våren til rødbrun om sommeren for å Crimson, gult eller bronse i høst. Den vokser i US Depa

 • Bloodgood japansk Maple Tre fakta
  - 阅 0

  Japanske Maples har en bred, bladrike form fargerike blader som gjør dem til et attraktivt eksemplar treet. En variasjon, Bloodgood, har blitt en favoritt japansk lønn i hjemmet landskap. Egenskaper Økende ca 20 fot høy og bred, er Bloodgood japansk

 • Hvordan å transplantere en japansk Maple Tree
  - 阅 0

  Japanske Maples er notorisk delikat under en stressende trekk, noe som gjør transplantasjoner vanskelig og risikabelt. Til tross for sin skjøre tilstand under et trekk, japansk lønn er en woody tre som er generelt lett å vedlikeholde. Plukke den rett