Amopage

Ioner som er ansvarlig for hardt vann

- Views 0
Advertisement

Hardt vann inneholder ioner som genereres danner mineral tilstede i vannet. Kilden til disse mineralene kan være naturlig eller syntetisk. Hardhet i vann er hovedsakelig årsak til dannelsen av spesifikke forbindelser av disse ioner etter reaksjon med andre ioner som er tilstede i vann. Den således dannede forbindelse er ofte kjent som målestokk eller hardhet.

kalsiumioner

Kalsiumioner er de mest vanlige ioner som er frigitt i vannet ved naturlige kilder som kalsium bergarter, mineraler og kalsitt kalkstein eller fra syntetiske kilder som kalsium ved hjelp av industrier. Kalsiumioner er funnet i vann som bi-positivt ladede ioner som kombinerer med sulfat- og klorid-ioner for å danne kalsiumsulfat og kalsiumklorid, henholdsvis. Disse to forbindelser er ansvarlig for den permanente hardhet i vann.

magnesium ioner

Magnesium er den nest største kilden til vannhardhet etter kalsium. Magnesiumioner er også bi-positivt ladede ioner og er kjent for å danne forbindelse med sulfat- og kloridioner, på samme måte som kalsiumioner. Magnesiumsulfat og magnesiumklorid er en del av skalaen og permanent hardhet til stede i vannet.

natriumioner

natriumioner er også ansvarlig for å få til hardhet i vannet. Natriumioner reagere med karbonat-ioner til natriumbikarbonat som kan øke midlertidig hardhet. Natriumioner også fungere som en erstatning for kalsium- og magnesiumioner i herding vann.

karbonationer

Karbonationer er negativt ladet, tri-negative ioner som kombineres med ioner som kalsium og natrium for å danne kalsiumkarbonat, magnesiumkarbonat og natriumbikarbonat hhv. Karbonathardhet er forbigående, og kan fjernes ved vann mykning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ioner-som-er-ansvarlig-for-hardt-vann/ "

相关文章!
 • Hvor å Endre hardt vann til Soft Water Hvor å Endre hardt vann til Soft Water
  - 阅 1

  Det finnes måter du kan behandle dine hardt vann for å slå den inn i bløtt vann. Hardt vann har en høy konsentrat av oppløste mineraler, inkludert kalsium og magnesium. Mange drikker hardt vann og bruke det til matlaging og renhold, men mineraler kan

 • Den beste måten å fjerne hardt vann flekker fra Car Windows
  - 阅 0

  Nesten alle bileiere har måttet forholde seg til vann flekker på vinduene. Disse flekkene er forårsaket av hardt vann, som refererer til en hvilken som helst vann med oppløste faste stoffer i den. Kalsium er en av de vanligste av disse og er ansvarli

 • Om hardt vann flekker Om hardt vann flekker
  - 阅 2

  Hardt vann flekker kan være en plage i dusjnisje, på drikkeglass eller i tøyet, oftest dukke opp som gråaktig hvite. Hvis du vet hva som forårsaker vannflekker og hva de er, vil du ha en bedre forståelse av hvordan man skal bli kvitt eller hindre dem