Amopage

Invitasjon ideer for en part til en Marine Going Off til Boot Camp

- Views 0
Advertisement

Invitasjon ideer for en part til en Marine Going Off til Boot Camp


Når en fremtidig Marine blader for boot camp, kan det være en bittersøt opplevelse for venner og familie. Mens han vil bli dypt savnet, han starter et nytt kapittel i livet hans, og tar fatt på en karriere som potensielt kan vare livet ut. Hvis du holder en avskjedsfest for den nye Marine, gjør invitasjonen noe særegent.

Combat Boot

Design din invitasjon i form av en kamp boot. Bruk svart papir til å kutte ut formen på denne tradisjonelle militære fottøy. For en dekorativ touch, kan du legge boot blonder med sorte strengen. Skriv ut detaljene i invitasjonen på en lett farget rektangulært stykke papir som passer innenfor området på støvelen. Lim tekstdelen til boot delen. Din fremtid Marine vil trolig sette pris på det faktum invitasjonen ser ut som noe som snart vil virke som en forlengelse av seg selv.

Enkel

En rett og slett designet invitasjonen kan gå langt i å formidle den høytidelige anledning av en kjær avreise til Marine boot camp. Gjør invitasjonen i en tradisjonell kort størrelse ved hjelp av nøytrale farger som grått, sort eller beige. Punch to hull omtrent en tomme fra hverandre på toppen av invitasjonen og træ et gult bånd gjennom dem. Gule bånd tradisjonelt symboliserer støtte til militære mannskaper, og din Marine skal bli berørt av den enkle gest.

maritime farger

Design din avskjedsfest invitasjonen ved hjelp av de offisielle farger og symboler av Marine Corps. Gjør bakgrunnsfargen på invitasjonen scarlet, med den trykte delen på en gullpapir. Legg utsmykking som emblem som inneholder en ørn, en globus og et anker.

Photo Montage

Bli med i militæret ofte fungerer som en bro mellom ungdom og voksne. Sett sammen en fotomontasje av Marine vokser opp. Bruk et bilderedigeringsprogram for å lage en ramme av bildene rundt invitasjonstekst. I hver invitasjon, inkluderer en full størrelse bilde av partiet æresgjest slik at venner og slektninger vil ha noe å huske ham.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/invitasjon-ideer-for-en-part-til-en-marine-going-off-til-boot-camp/ "

相关文章!
 • Ideer for Party for en Marine drar ut til Boot Camp
  - 阅 0

  Marine Corps boot camp trening er første stopp på en lang og vanskelig karriere som United States Marine. Boot camp kan være 13 uker eller mer, med en ikke-ending overgrep av fysiske og psykiske utfordringer for å sikre deltakerne er i stand til å mø

 • Hvordan finne Personer du gikk til Boot Camp med Hvordan finne Personer du gikk til Boot Camp med
  - 阅 0

  Alle militære boot camp er tøff, streng, og ekstremt utfordrende. Vanligvis er de sterkeste obligasjoner smidd gjennom vanskelige tider, og mens i boot camp, er disse obligasjonene definitivt opprettet. Som oftest vil de andre rekruttene som er grupp

 • Grunner for å komme ut av Marine Boot Camp Grunner for å komme ut av Marine Boot Camp
  - 阅 0

  Den militære livet er bare ikke ment for alle. Selvfølgelig er den verste tiden å innse dette etter at du har rapportert til Boot Camp og står overfor din Drill Sergeant. På dette tidspunktet å komme ut av boot camp er mye vanskeligere enn bare å slu