Amopage

Instruksjoner om hvordan du spiller kabal med kort

- Views 1
Advertisement

Instruksjoner om hvordan du spiller kabal med kort


Mens mange mennesker spille kabal på en datamaskin, det var opprinnelig et kortspill som spilles av en spiller og en kortstokk. Målet med spillet er å flytte alle kortene fra sin opprinnelige startposisjonen til fire hauger. Mens spillets regler er enkle, selv de beste spillerne vinner bare om lag 30 prosent av deres spill. Så nye spillere bør ikke føle seg frustrert hvis de taper i begynnelsen.

Du trenger

Standard 52-kort spiller dekk (jokere fjernet)

Bruksanvisning

 • 1

Stokk kortstokken før kortene er tilstrekkelig randomisert.

2

Lå syv kort i en horisontal rad. Det første kortet skal vende opp, og neste seks skal vende ned.

3

Sett et kort på hver forsiden ned kortet. Bare kortet du plasserer på den sjette haugen bør være møte opp; de andre skal vende ned.

4

Deal flere kort ved hjelp av den forrige prosessen til hver haug har et ansikt-opp kort. Disse hauger kalles en "kort blokk."

5

Sett de gjenværende kortene i en haug over kortene du utdelt, kortet blokk. Denne haugen kalles "kilde stabelen."

6

Flytt alle ess fra kort blokken. Essene er satt i en "bunke." Til slutt, vil du ha fire bunkene på toppen av spilleflaten, en stabel hver for klubber, spar, hjerter og diamanter. Målet med Solitaire er å flytte et kort fra kort blokk eller kilde stabelen på bunke. Kortene på bunke må ordnes i stigende rekkefølge. Dermed, hvis du har Ace of spades som det øverste kortet vises i Spades bunke, må du sette 2 i spar over det før du kan legge noen annen spade i den bunken.

7

Flip over alle skjulte kortene på kortet blokk avslørt ved å bevege ess eller andre kort til en bunke. I løpet av spillet, flip over hele ansiktet ned kortene i kort blokken.

8

Bygg kort blokker ved å flytte dem til en annen. Ett kort blokk kan flyttes til et annet kort blokk hvis kortet blokken blir flyttet er av en motsatt dress og i synkende rekkefølge. For eksempel, hvis Queen of spades er det øverste kortet i en kort blokk, kan du flytte bare en rød Jack (Jack av diamanter eller hjerter) på den.

9

Flip over tre kortene fra kilden bunken. Den øverste kortet fra denne haugen kan bli flyttet ned til kort blokker på samme måte som kort blokker er flyttet til hverandre (ved å matche motsatte farger og synkende rekkefølge) eller direkte på bunkene. Hvis noen av kortene ikke er plassert på et kort blokk eller bunke, deretter plassere dem på bunnen av kilden pel i samme rekkefølge som de ble snudd.

10

Spill til å vinne eller tape spillet. Fortsett å bla gjennom kilden haug og flytte kort fra kort blokker og kilde haug på drakten stabler. Du vinner spillet hvis alle kortene er på bunkene. Du taper spillet hvis du ikke kan flytte et kort på bunke eller hvis ingen mulige spiller ville avsløre et annet kort i enten kilden haug eller under en kort blokk.

Hint

Et kort blokk forsvinner aldri. A King kan bli flyttet fra et annet kort blokk eller kilde haug på et tomt kort blokk.

Play har ingen fast rekkefølge. Du kan snu over tre kortene fra kilden haug og deretter fortsette å bevege seg rundt kort blokker eller vice versa.

Når alle kortene i kilde haugen blir snudd med ansiktet ned, begynner bla over kort (tre på tid) på nytt.

Ikke bli frustrert. På grunn av sin tilfeldige natur, er Solitaire ikke alltid mulig å vinne. En gjennomsnittlig spillet kan ikke vinnes, med suksessraten (forutsatt perfekt spill) på ca 35 prosent.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/instruksjoner-om-hvordan-du-spiller-kabal-med-kort/ "

相关文章!
 • Slik spiller kabal med en kortstokk Slik spiller kabal med en kortstokk
  - 阅 3

  Solitaire er et spill som de fleste er kjent med, fordi det er til stede på mange datamaskiner. På grunn av utbredelsen av datamaskin kabal, mange mennesker er uvitende om hvordan du setter opp og spille ekte kabal. Spille kabal med kort er et enkelt

 • Slik spiller kabal med spillkort Slik spiller kabal med spillkort
  - 阅 2

  Klassisk kabal, spilt med spillkort, er noen ganger referert til som Klondike og kan spores tilbake til dagene av Klondike Gold Rush av 1897. Dette enkle spillet bruker tradisjonell kortstokk med 52 kort og spilles av bare én spiller. Som en måte å f

 • Hvordan lage en Mohawk med kort hår Hvordan lage en Mohawk med kort hår
  - 阅 1

  Mohawk er en klassisk frisyre som ble populært med punkrockerne i tidlig 80-tallet. Lær hvordan du oppretter denne edgy frisyre med kort hår i denne enkle opplæringen. Trinn 1: Dette ser krever en kam, gel og hårspray. Begynn med å gre sidene av hår