Amopage

Instruksjoner om hvordan å skifte sikring i en fluorescerende lampen

- Views 0
Advertisement

Fluorescerende lyspærer er i form av et rør med elektriske kontakter i hver ende. Røret inneholder en liten mengde kvikksølv og argongass. Når elektrisk strøm går gjennom røret, kvikksølv og gasskombinasjon belyse, som produserer lys. Røret får sin elektrisk strøm fra ballast, som på noen inventar er kontrollert av en sikring eller en "startpakke". Hvis lysrør er flimrer eller ikke vil komme på, må du kanskje skifte sikringen.

Bruksanvisning

Slå av den elektriske strømmen til kretsen din fluorescerende lampen lyser på hovedsikringsskapet.

Fjern plastdekselet fra lampen ved å trykke på den ene siden av dekselet til den løsner fra ligaen. Senk dekselet og legg den til side der det ikke vil bli brutt. Hopp over dette trinnet hvis lampen ikke har en cover.

Ta pærene ved å vri dem ut av holderen for å se om sikringen er montert under dem. Sikringen er en liten metall sylinderformet enhet montert inne i lampen.

Fjern sikringen ved å skyve den inn litt mens vri det mot klokken.

Skift ut sikringen med en av samme effekten vurdering for å unngå skade på lampen. Trykk på ny sikring i monteringshullet og vri den med klokken til den låses på plass. Skift pærer hvis du har fjernet dem tidligere.

Sett på plast ligaen dekselet ved å skyve den ene enden av den inn i sporene på den ene siden av ligaen. Trykk ned på den andre enden av dekselet og skyv den inn i motsatt side av ligaen. Ikke bøy dekselet for langt, eller det kan sprekke eller brekke.

Slå strømbryter på igjen ved sikringsskapet. Test din lampen.

Hint

Erstatnings sikringer for fluorescerende side av ligaen er tilgjengelig på jernvareforretninger.

Hvis du ikke finner en sikring i lampen, er det sannsynligvis en moderne enhet som ikke har en sikring. Problemet med ligaen kan være en defekt ballast eller blåst pærer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/instruksjoner-om-hvordan-a-skifte-sikring-i-en-fluorescerende-lampen/ "

相关文章!
 • Instruksjoner for hvordan du skifte olje på en 2007 Jeep Grand Cherokee Instruksjoner for hvordan du skifte olje på en 2007 Jeep Grand Cherokee
  - 阅 0

  Utføre et oljeskift på de fleste biler er en relativt enkel prosess som alle med grunnleggende automotive kunnskap er i stand til å utføre med riktig verktøy og instruksjoner. Denne prosessen kan brukes til å utføre et oljeskift på en 2007 Jeep Grand

 • Hvordan skifte sikring på en LG mikrobølgeovn LMV1630BB
  - 阅 0

  LG mikrobølgeovn modellnummer LMV1630BB er en kombinasjon enhet gjort for installasjon over området i et kjøkken. Det gir både en standard mikrobølgeovn og en ovn hette som kan bli slått på for å trekke ut damp, røyk og lukter mens matlaging på områd

 • Instruksjoner for hvordan du bruker en trykkoker Instruksjoner for hvordan du bruker en trykkoker
  - 阅 0

  Trykkokere på 1980-tallet var ganske skremmende. Du husker kanskje den hvesende, riste enheten på kjøkkenet eller annen eksplosjon forlate bønner eller ris over tak og vegger. Heldigvis har trykkokere kommet langt, og er nå tryggere og roligere samti