Amopage

Instruksjoner for Knitting et barns Lue og skjerf

- Views 0
Advertisement

Instruksjoner for Knitting et barns Lue og skjerf


En hånd strikke lue og skjerf sett gjør en flott gave til en spesiell barn. Barn blir stadig misplacing luer og skjerf, er så nye alltid verdsatt. Mange skoler, Fosterhjems etater og hjelpeorganisasjoner er i behov av vinter vær utstyr for de unge, også. Med noen grunnleggende strikkeferdigheter og litt garn, kan du ha et sett ferdig på et blunk. Ved hjelp av et bredt utvalg av fibre og farger garanterer at hvert sett vil se helt annerledes, selv om man bruker det samme mønster.

Du trenger

Mønster

garn

Strikkepinner

Saks

garn Needle

Bruksanvisning

Velg ditt mønster avhengig av ditt ferdighetsnivå. Det finnes mange gratis mønstre online og tonnevis av mønstre bøker på ditt lokale bibliotek eller hobbybutikk. Bestem størrelsen du trenger og søke etter et mønster som du liker som også er innenfor dine evner til å fullføre.

Klar forsyninger. Basert på mønsteret, velger de riktige størrelse strikkepinner og riktig mengde garn. Pass på å kjøpe nok garn med samme lot-nummer for å unngå eventuelle forskjeller i farge gjennom hele prosjektet. Se etter morsomme farger som virkelig passer barnet du strikker for. Det er mange funky garn valg som unger elsker. Nåler må være på størrelse og type, enten rett, sirkulær eller dobbel spiss, som er nødvendig for mønsteret. Størrelse 8 er vanligvis et godt valg for barns elementer.

Legg opp riktig antall masker. For en grunnleggende barns lue, legg opp ca 68 masker for en pjokk lue, 76 for en 5-9 år gammel og ca 80 sting etter en "tween" hat.

Strikk lue etter mønster krav. For en stretchy, grunnleggende cap, kan du strikke i en strikk 2, 2 vrang rib mønster. Du kan også foretrekker å strikke i bare riller, strikke hver rad. En annen variant er å strikke de to første radene og deretter begynne en glattstrikk, strikke en rad og å strikke den neste. Strikket til 4 til 6 inches, avhengig av størrelsen av barnet.

Reduser dine rekker å avslutte hatten. En enkel måte å gjøre det på er å strikke 2 masker sammen, og deretter vrang 2 masker lengden på rad. Hvis strikke riller, kan du strikke åtte, deretter strikk 2 sammen ut omg, redusere antall strikk masker med to hver rad. Den andre raden ville være strikk 6, og deretter strikk 2 sammen og så videre. Hvis du er i glattstrikk, følger rillestrikk nedgang instruksjoner, men vrang vrang rader som vanlig. Avslutt med 6 til 8 masker på strikkepinne.

Skjær en to-fots hale av garn. Træ et garn nål, nøye træ nålen gjennom hver maske av den siste raden av strikketøy. Cinch tett for å danne toppen av hatten. Du kan også binde seg masker som vanlig og sy en søm på toppen. Du kan legge til en pom-pom eller dusk, også.

Sy sidene av hatten sammen hvis du brukte rett nåler. Ingen videre sying er nødvendig hvis du brukte sirkulære eller settp.

Legg opp masker for skjerfet. Du kan bruke de samme størrelse nåler som et hat eller du kan bruke p for en raskere prosjekt. Casting på ca 29 masker og så bare strikke hver rad er et flott mønster for en søt, riller skjerf. Du ønsker kanskje å strikke det i glattstrikk også. Du kan legge striper eller frynser, som du foretrekker.

Strikk til skjerfet er den lengden du ønsker. Fell av alle maskene og veve i dine haler av garn. Legg til litt moro frynser hvis ønskelig.

Hint

Husk, skjerf kan strekke litt, så ikke gjør skjerfet for lang.

Eksperimenter med forskjellige fargekombinasjoner og fiber.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/instruksjoner-for-knitting-et-barns-lue-og-skjerf/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en lue og skjerf for vinflasker Hvordan lage en lue og skjerf for vinflasker
  - 阅 0

  Wine er en gjennomtenkt takk gave til vert for en fest du deltar, eller som en ferie gave til venner og naboer. Lag en lue og skjerf for vinflasker for å gi dem en festlig preg. Denne enkle heklemønster forvandler din gave til en snuggly, kaldt vær k

 • Hvordan lage en Fleece lue og skjerf Hvordan lage en Fleece lue og skjerf
  - 阅 3

  Enten du velger å resirkulere klær eller bruke splitter ny fleece stoff, kan du slå dette fuzzy tekstil til enkle, morsomme laging prosjekter, som også kan inkludere å lage din egen pongponger og frynser. Fleece, som er tilgjengelig i mikrofleece, le

 • Instruksjoner for klargjøring et barns Tent
  - 阅 0

  De fleste barn elsker å leke å tro og tenke at de er en prinsesse, brannmann og mer. De har veldig aktive fantasi og lek å tro er bare en del av det. Et flott sted å spille make mener er i telt bare deres størrelse. Play telt kan se ut som en firehou