Amopage

Instruksjoner for hvordan du Crimp RG6

- Views 0
Advertisement

Instruksjoner for hvordan du Crimp RG6


RG6 koaksialkabel er kabelen du bruker for å koble TV-en til den kabeluttak i veggen. Metallet kontakten på enden er kalt en F-Connector. For å feste F-Connector til RG6 koaksialkabelen er en prosess som kalles "krymping". Med de riktige verktøyene og ca 10 minutter, kan du krympe dine egne F-kontakter til RG6 koaksialkabel.

Du trenger

F-Connector

RG6 koaksialkabel

F-Connector presstangen

Avbitertang

RG6 koaksialkabel Strippere

Bruksanvisning

Skjær slutten av RG6 kabel med wire cutters, noe som gjør enden av kabelen flat.

Stripp 1/2-tomme av RG6 dekslet fra enden av kabelen. Det er lettere hvis du bruker en RG6 kabel stripper, men hvis ikke har en tilgjengelig du kan stripe kabelen ved hjelp av wire cutters. Ta wire cutters og kutt i kabelen, prøver å bare skjære gjennom det svarte ytre dekselet. Nøye vri trådkutterne rundt kabelen, å kutte det svarte dekselet hele veien rundt. Trekk av dekselet og brette tilbake flettene inntil det er bare ett lag av metallfolien venstre mot hvitt senter.

Utsette 1/4-tommers av kobbertråd i midten av kabelen. Hvis du har en RG6 kabel stripper dette vil allerede være gjort for deg. Hvis man bruker en avbitertang, skjære gjennom folien og hvitt senter en 1/4-tommers fra enden. Nøye skjære gjennom den hvite sentrum til du kjenner at kobbertråd. Tvinn ledninger rundt kabelen og eksponerer koppertråd. Du skal nå ha en RG6 kabel med en slutt strippet ned med en 1/4 tommers av folie eksponert og 1/4 tomme av kobbertråd som kommer ut i slutten.

Skyv F-koplingen over den avisolerte ende av kabelen før RG6 F-Connector sitter jevnt på toppen av den hvite midten av RG6 med kobbertråd som kommer gjennom midten.

Plasser den nedre hylsen i F-Connector inn i F-Connector presstangen og klem verktøy til F-Connector er sikker på kabelen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/instruksjoner-for-hvordan-du-crimp-rg6/ "

相关文章!
 • Instruksjoner for hvordan du bruker en trykkoker Instruksjoner for hvordan du bruker en trykkoker
  - 阅 0

  Trykkokere på 1980-tallet var ganske skremmende. Du husker kanskje den hvesende, riste enheten på kjøkkenet eller annen eksplosjon forlate bønner eller ris over tak og vegger. Heldigvis har trykkokere kommet langt, og er nå tryggere og roligere samti

 • Fullstendige instruksjoner for hvordan du gjør en Fade Fullstendige instruksjoner for hvordan du gjør en Fade
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å gjøre en fade, du kommer til å trenge å gjøre noen viktige ting som får rett saks og få håret vått. Få full instruksjoner om hvordan du gjør en fade med hjelp fra en erfaren og profesjonell hår stylist i denne gratis videoklipp.

 • Hvordan bruke Crimp Perler
  - 阅 0

  Beaded smykker er populære og lett å lage. Alt du trenger å gjøre er å velge perler og henge dem inn i en kjede, et par øredobber eller et armbånd. Ved hjelp av wireklemmer kan bidra til å gi smykkene en mer ferdig utseende. Wireklemmer er vanligvis