Amopage

Instruksjoner for Hair Profilering

- Views 0
Advertisement

Hair beading kan gjøres på alle typer hår og kan lett gjøres hjemme. Du kan legge perler til hårstrå eller små fletter, som du foretrekker. Perle alt av hår eller bare noen få tråder å legge en fargerik aksent til enhver frisyre. Mens håret beading kits kan kjøpes, kan du enkelt perle hår med grunnleggende og vanlige båter leverer du allerede eier.

Supplies

Pony perler er den mest brukte perle for hår beading; imidlertid kan større eller mindre kuler også anvendes. Velg større perler hvis du vil bli beading større fletter og mindre hvis du beading bare et par hårstrå om gangen. Du vil også trenge enten et hår beading verktøy, en sløyfe av 20-gauge håndverket wire eller en tanntråd treing. Ved arbeid med wire, danner en enkel løkke ved den ene ende for å lage en enkel, provisorisk hår perler verktøyet. Vind eller pakk kabelendene eller sikre seg litt av tre eller papp for å holde perlene fra å falle ut av beading verktøyet. Du kan også trenge små gummi band eller en liten mengde hurtigtørkende lim.

Legge Perler

De fleste hår beading er gjort på flettet hår. Lag en ryddig flette, men pass på å ikke flette håret for hardt hvis du arbeider med vått hår. Hvis håret er ganske fine, kan det være lurt å bruke litt av hårgelé å sikre flette, men ikke sette en håret elastisk på fletten på dette punktet. Træ perlene på floss threader, wire eller hår beading verktøy i den rekkefølgen du ønsker. Sett flette gjennom løkken og trekk deretter håret gjennom perlene. Gjenta etter behov til ønsket antall perler er på plass på håret. Du kan bruke samme metode for å plassere perler på en liten del eller noen få hårstrå.

Sikring av perler

Hvis du beading grov eller veldig krøllete hår, kan perlene holder ganske godt med uten ekstra innsats. Fin, myk eller rett hår vil kreve at håret perler sikres. Bruk meget små gummibånd ved enden av perler for å holde kulene på plass. Denne funksjonen vil ikke skade håret. Hvis du arbeider med bare noen få hårstrå og svært små frø perler, vil en dråpe superlim tillate deg å sikre perler; men vil du trenger å kutte limet ut av håret. Unngå denne metoden hvis du arbeider med mer enn bare et par hårstrå.

Making Beaded Clips

Lag utseendet på håret beading uten innsats ved å opprette tråder av perler på smykketråd. Sikre en enkel O-ring for den ene ende. Hoppet ring kan tres på en Bobby pin eller alligator klipp og slitt i håret som ønsket.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/instruksjoner-for-hair-profilering/ "

相关文章!
 • GE Profile kjøleskap Instruksjoner
  - 阅 0

  GE Profile kjøleskap er en linje av forbruker side-by-side kjøleskap tilgjengelig i svart, hvitt og rustfritt stål. De kjøleskap omfatter også en innebygd ismaskin, så vel som en is- og vanndispenser bygget inn i døren. Kontrollpanelet av is og vann

 • Instruksjoner for Skifte en GE Profile Glass Top Instruksjoner for Skifte en GE Profile Glass Top
  - 阅 0

  GE Profile kjøkkenovner har en glass-top range. Under glass toppen er brennerne. Gryter og panner er plassert direkte på glasset ved koking, noe som kan føre til riper eller til og med brudd i glasset. Hvis glasset knuses eller blir alvorlig riper, b

 • GE Profile Mikrobølgeovn trim Kit Instruksjoner GE Profile Mikrobølgeovn trim Kit Instruksjoner
  - 阅 0

  Mikrobølger kan ta opp mye plass på kjøkkenbenken. For å frigjøre området, installere mikrobølge inne i et skap eller under en teller. Bruk en trim kit for at innebygd utseende og legge til innredning på kjøkkenet. Bortsett fra estetikk, trim kits og