Amopage

Instruksjoner for Form FL-170

- Views 0
Advertisement

Instruksjoner for Form FL-170


En skilsmisse i California kan innebære kompliserte situasjoner som krever flere skjemaer til fil til retten. For en ubestridt skilsmisse, en FL-170 skjema, eller en erklæring for Standard eller ubestridt oppløsning eller Legal Separation, må være innlevert. Med dette skjemaet, du som sier i posten hva du vil si i retten i løpet av en skilsmisse rettssak. Imidlertid kan en sendt tilbake dom fra en dommer ta måneder. Og fylle ut et FL-170 som er nøyaktig er et must hvis du ikke vil ha en dom for avvisning.

Du trenger

FL-170 skjema

FL-180 skjema

FL-160 skjema

Øverste delen av FL-170

Spør din skilsmisse advokat for FL-170 skjema. Fyll ut informasjon om din advokat på toppen av skjemaet. Gi hans telefonnummer, faksnummer eller e-post (hvis aktuelt) og ditt navn som hans klient.

I den andre boksen ned, skrive i fylket i California der du filing skilsmisse. Dette går ved siden av teksten "Superior Court of California, County of ..." Skriv i gateadressen, postadresse, by, postnummer og gren navnet på retten.

I den tredje boksen, angir som klageren av skilsmisse er. Også indikere hvem respondenten er hvis du har mottatt et svar fra din ektefelle.

I den fjerde boksen, angi om erklæringen er oppløsning av ekteskap eller bare en juridisk separasjon. Overskriften i denne boksen sier "Declaration for Standard eller ubestridt ..."

Skriv saksnummeret til høyre for den fjerde boksen.

Les de to første erklæringer under boksene. Enig i den første erklæringen at alt du plasserer i form er sant, og du vil sverge til sin sannhet i retten. Enig i det andre erklæring om at du kan bevise din sak på skjemaet uten å måtte møte i retten. Under disse uttalelsene, plassere en sjekk i boksen til offisielt validere de ovennevnte erklæringer.

Midtre delen av Form

Gå til spørsmål fire og eventuelt plassere en sjekk i boksen som angir om dette vil være en standard sak. I en standard sak, den andre ektefellen aldri svarer på en skilsmisse så en skilsmisse kan gjennomføres ved hjelp av dette skjemaet. Sjekk den neste boksen for ubestridt skilsmisse, hvis det er aktuelt. I dette tilfellet gjorde din ektefelle svare på begjæringen, men dere begge enige om å ikke bestride skilsmisse for å unngå saksomkostninger.

Lese over spørsmålet fem for oppgjørsavtaler. I subhead A, plassere en hake ved siden av om oppgjøret er en gjensidig avtale eller gjennom en fastsatt dom. En fastsatt dom er en avtale mellom deg og din ektefelle på bosetninger, men med bestemmelsen håndhevelse handlinger kan skje dersom en av dem ikke overholder.

Flytt ned til B valg og plassere en sjekk på en eller to om du ikke har noen eiendeler for å bosette seg eller allerede har avgjort eiendeler gjennom former FL-160 eller FL-180. (Se Resources)

Se over de tre valg av spørsmålet seks. Disse ber Declaration of Disclosure eller mer spesifikk på hva skilsmisse innebærer. Velg om du og din ektefelle er filing samtidig er saken en standard sak eller om det er ubestridt.

Barnet støtte eller forvaring

Les spørsmål sju og åtte om barnefordeling og besøksforbud. Sjekk begge disse bare hvis du og din ektefelle har kommet til avtaler for både i form FL-180.

Velg a, b, c eller d aktuelle ni løpet av ekteskapelig, partner eller familie støtte. Plasser en sjekk i valg A og deg for alltid gi opp noen metode for stadig søker ekteskapelig støtte. Hvis du sjekker valg B, lar du åpner muligheten for å gi eller spør etter ekteskapelig støtte i fremtiden. Oppgi navnet på din ektefelle. I valg C og D, du velge om ekteskapelig eller støtte fra familien er allerede avtalt i skjemaet FL-180.

Kryss av spørsmål 10 om hvorvidt barnet støtte har blitt utarbeidet i skjemaet FL-180. Spørsmål 11 og 12 spør deg om du eller din ektefelle er eller ikke mottar offentlig støtte. Spørsmål 13 vil gi deg fire ledd ber om brutto inntekt informasjon hvis du søker støtte eller støtte til barn som er mindreårige.

Plasser en sjekk i spørsmålet 14 hvis du har angitt på skjemaet FL-180 som du og din ektefelle er de påviste foreldre til barna i supportavtaler.

Siste delen av Form

Sjekk spørsmål 15 om noen advokathonorarer er involvert, og du har gjort avtaler om betaling med din ektefelle på form FL-180.

Velg om klageren eller respondenten vil gå tilbake til sin opprinnelige navnet i spørsmålet 16. Dette vil også bli vist i skjemaet FL-180.

Les gjennom erklæringer 17 og atten. Erklæring 17 sier at du og din ektefelle er skilles på grunn av uforenlige forskjeller og at ekteskapet rådgivning vil ikke hjelpe reparere ekteskapet. Erklæring 18 sier at skjemaet vil bli vurdert av en dommer som vil gjøre en vurdering basert på fakta du følger.

Gjennomgå boks for oppløsningene av ekteskap arkivert i andre stater. Kryss av i boksen nederst for å be om oppløsning av ekteskap eller Samboer under en skilsmisse arkivert i en annen stat, og for å be om en reserve av jurisdiksjon over alle saker som ikke er dekket i FL-170 skjema.

Kryss av i boksen i § 22 hvis du ber om en juridisk separasjon. Dette er strengt tatt en separasjon og ikke en juridisk skilsmisse. Skriv inn dato, type eller skrive navnet ditt på venstre bunnlinjen og deretter din signatur på høyre linje. Gi det utfylte skjemaet til skilsmisse advokat til å se over og sende til retten.

Hint

En rekke andre former vil vanligvis må fylles ut på forhånd sammen med FL-170, FL-160 og FL-180. Mange er for ytterligere skilsmisse omstendigheter som må tas opp og arkivert. Noen av disse er FL-190 for å oppgi hvilken type skilsmisse du vil, FL-341 som et barn varetekt visitas for tilknytning og FL-150 som en inntekt og utgifter erklæringen. (Se Referanse 2 for en fullstendig liste over skjemaer)

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/instruksjoner-for-form-fl-170/ "

相关文章!
 • Instruksjoner for Trekasser Instruksjoner for Trekasser
  - 阅 17

  Kjenne instruksjoner for å bygge en trekasse åpner opp ubegrensede trearbeid prosjektideer. Du kan opprette en boks, inkludert alt fra små, intrikate smykke esker til store bassenget leketøy boksene, hvis du lærer instruksjonene for en enkel boks. De

 • IRS Form 8332 Instruksjoner IRS Form 8332 Instruksjoner
  - 阅 0

  Når foreldrene til et barn er skilt eller separert, gjør at skatteklasse på "frihetsberøvelse" foreldre å kreve skatt fritak for det barnet. Imidlertid kan fengselsstraff overordnede velger å la den andre av foreldrene ta fritak. Foreldre bruker

 • Graco Nautilus 1749110 Instruksjoner Graco Nautilus 1749110 Instruksjoner
  - 阅 0

  Graco Nautilus er en forovervendt flertrinns bilsete som vil imøtekomme barn fra 20 til 100 pounds. Setet har et 5-punkt sele som kan brukes på barn opp til 65 pounds, deretter konverterer til en høy rygg beltestol. Endelig kan høy rygg del fjernes f