Amopage

Instruksjoner for Burlap Gardiner

- Views 2
Advertisement

Instruksjoner for Burlap Gardiner


Simple living og minimalisme integrere pent med rustikke, country og shabby chic-stil - og disse reserve og vadmel dekor løsninger er ekstremt snill mot budsjettet. Burlap, som ydmyke strie klut fra låven og bulk råvarer, er gratis eller billig, og gir en liten down-market sjarm til vinduet behandlinger. Gjør gardiner at utvalget på gulvet, fancy gardiner som vil forvirre dine gjester, no-sy nyanser og kapper, alt fra rimelige lengde eller ryddet vekk kaffebønne sekker - stemplet vekter og logoer er en dekor bonus.

Instant Gardiner

Ingen symaskin - ikke noe problem når du har fått en jern, noen smelt bonding web og et par gamle striemarkeds sekker med fargede innhold frimerker. Skjær sekker så skrivingen er bevart i midten av hver brikke. Mål vinduene, legg halv igjen så mye bredde for samler og side overlapping, og legge til minst 3 inches til teppet lengden. Brett den øverste kanten på hvert panel ned omtrent en tomme og stryke en krøll. Gjør det samme for bunnen med en 2-tommers hem. Pin smelte tape mellom hoveddelen og den brettede kanten på både topp og bunn, og trykk på båndet på plass med et strykejern. Legg clip-on gardin ringer på toppen av hvert panel og skyv ringene over gardin stang. Ordne paneler i milde folder.

enkle Shades

Skru to kopp kroker over toppen av hver kjøkkenvinduet å være gardiner og skjære et stykke flat tre molding per vindu. Mål støping for å strekke seg forbi vinduskant omtrent en tomme på hver side. Skjær paneler av strie ca 4 inches lengre enn lengden av vinduet og 2 inches bredere enn støping. Lim burlap til støping, som starter på baksiden, og bringer kluten opp over molding og tucking endene inn på hver side. Skru øye kroken inn i toppen av molding, rett gjennom burlap, for å justere med hver kopp krok og henge en burlap panel over hvert vindu. Cut to 36-tommers biter av grov hamp hyssing per panel, loop hyssing over molding om lag en fjerdedel av veien inn fra hver ende, trekkspill-fold burlap opp fra bunnen, og feste foldene med hyssing for en avslappet romersk skyggen med en rustikk stemning.

Ujevne kanter Ruffles

Vask burlap tøyet i kaldt vann og tørk i en just-varm tørketrommel for å myke opp og krympe den før du gjør ruffled gardiner. Bruk et mønster for å måle og kutte burlap eller bare jobbe fra sunn fornuft til å kutte panelene 7 inches lenger enn fotsid fra gardin stang. Brett over toppen og bunnen av hvert panel og sikksakksøm det for å forhindre rakne. Riv eller klipp strimler av burlap 6 inches bred og tre ganger lengden på gardinene. Iron hver stripe i 1-tommers folder og tråkle ned midt i de folder for å holde dem sammen. Pin tre rader med folder, vertikalt, til hvert gardin panel, i lik avstand fra hverandre, og sy ned tråklet linje. Nå gjør dem til volanger - spritz folder med vann, krølle dem til å løslate de folder og stryke dem inn svingete volanger. Fest ruffled gardiner til stangen med draperi klipp, samle dem i kolonner med strimler av burlap, og la dem bassenget på gulvet.

Cargo Cafe Gardiner

Jakten på stansede skipssekker som holdt ris, kaffe eller andre bulklandbruksprodukter - du trenger en per vindu hvis sekken er stemplet på begge sider, eller to hvis bare den ene siden av sekken har markeringer. Unstitch sidesømmene eller kutte hele merkede paneler fra sekkene. La det være minst 6 inches over markeringene på toppen av hvert panel. Brett den øverste ned 3/4 tommers og sy; deretter kaste toppen og ned ca 2 1/2 inches så hem er på baksiden av panelet og sy hemmed kanten til panelet. Legg til en annen rad av sømmen for å lage en hylse for en gardin stang. Skyv to gardiner på en fjærbelastet messing stang, samle dem mens du går. Kile stangen inn i vindusrammen omtrent halvveis fra bunnen av rammen, slik det rå bunnkanten av gardinene bare børster karmen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/instruksjoner-for-burlap-gardiner/ "

相关文章!
 • Instruksjoner for Sying Gardin panelene sammen Instruksjoner for Sying Gardin panelene sammen
  - 阅 0

  Brede vinduer og en forkjærlighet for frodige, sjenerøs draperi bety at du kan være å utvide en standard gardin eller smal panel av stoff. En måte å gjøre det på er å sy to eller flere gardin paneler sammen. Øvelsen er mer omhyggelig enn komplisert,

 • Slik installerer en buet gardin stang Slik installerer en buet gardin stang
  - 阅 0

  En trang dusj er ubehagelig, og det er aldri morsomt å føle en våt gardin pinne til deg mens du prøver å få rent. En buet gardin stang løser dette problemet ved å åpne opp mer plass inne i dusjen. Det svinger ut 6 til 8 tommer utover hvor en vanlig r

 • Hvordan henge Stage Gardiner
  - 阅 0

  Scenetepper er en viktig del av teater. Hvert trinn har minst to eller tre sett av gardiner --- hoved gardin, eller grand draperingen, flere sett av side eller grensegardiner og tilbake gardin, eller cyclorama. Nesten alle sceneteppet er hengt opp på