Amopage

Instruksjoner for å lage en Fitted Slipcover

- Views 0
Advertisement

Instruksjoner for å lage en Fitted Slipcover


En montert slipcover er et deksel som er skreddersydd for å passe den spesifikke møbel i en tettsittende måte. Dette resulterer i en mer skreddersydd utseende og ofte møbler kan virke som om dekselet er det opprinnelige. For å oppnå dette resultatet må du passe dekselet tett til møbel og ofte du gjør en muslin dekke for å lage en tettsittende mønster før kutte og sy dekselet stoff.

Du trenger

musselin stoff

Saks

Pins

Symaskin

søm ripper

Marker

Stoff

vaskeri

Jern og bord

Bruksanvisning

Kjøpe billig musselin stoff i tillegg til ferdige stoffet. Mange dekke beslutningstakere vil skape musselin dekselet og bruke mønsteret de skaper for å beregne sitt utseende stoff. De kjøper ekstra ferdig stoff for å tillate pre-krymper ved hvitvasking og stryke stoffet før du klipper ut mønsteret.

Plasser musselin over største delen av møbler blir montert. For en sofa og overstuffed stol dette ville være sete ryggen på gulvet. Plasser andre brikke basert på den nest største delen av møbler. For en sofa og stol dette ville være seteplaten og frem til gulvet.

Pin dukene sammen langs setet bretten (eller søm områder) og stiften bredder basert på den bredeste del av møbler. Stoffet må være i stand til å passere over de bredeste delene av møbler. Dekk sidene, armer eller andre funksjoner på møbler ved å følge sømmene og være oppmerksom på kravet om å passere over de bredeste seksjonene. Fest så tett til møbler som mulig. Observere områder hvor du kan være i stand til å feste bånd å stramme stoffet når du har installert dekselet.

Lag 1/2-inch sømmonnene ved hver søm og 1 til 2 inches langs bunnen for fremtidige hem målinger. Ta av dekselet og sy det sammen dine søm linjer ved hjelp av et bredt tråklesting på symaskinen. En Tråklesøm er bred og for å skape en midlertidig søm.

Slå dekke høyre side ut og sett den på møblet. Pin områder der du kan stramme eller forbedre passform. Pin bånd til dekselet med sikkerhetsnåler og binde båndene til stram løse områder. Fortsett montering av trekket til møblene ved å rippe ut gamle sømmer med en søm ripper og sy nye sømmer til dekselet passer rent og så tett som mulig.

Slå din dekker innsiden ut og trimme sammen din søm linjer for en uniform 1/2-tommers sømmonn. Merkeområder av dart, folder, samles, bånd eller andre sluttende funksjoner ved å tegne direkte på musselin med en permanent markør. Merk hver panel. Vanligvis vil du ikke inkludere hem målinger slik at overflødig stoff for din fremtid hem linje. Rip alle sømmer med en søm ripper og stryke musselin. Du vil bruke denne musselin som et mønster.

Vaske og stryke det ferdige stoffet. Matche dine mønstre hvis du har former, blomster, mønstre, striper eller andre designelementer på stoffet som trenger å gå i samme retning, og forholder seg til hverandre. Mønstrede stoffer vil ofte kreve ekstra lengde for å matche. Pin din musselin til ferdige stoffet og kutte ut dekselet.

Sy følge med stoff ansikt sider sammen. Vanligvis vil du sy dart, samler og folder før han begynte seksjonene sammen. Du kan sy bånd eller elastiske beslag, snaps, knapper og andre detaljer både før og etter sømmene, avhengig av design. Clip din hjørner og lette din sømmer. Klipping hjørner er en måte for å fjerne overflødig stoff i hjørneområdene. Lettelser midler for å frigjøre spenninger i buede sømmer ved å skjære små innsnitt i de bakre sider av skjøtene.

Slå dekke høyre side ut og plassere den på møblene. Når dekselet er riktig plassert, pin din hem hele veien rundt. Ta av dekselet og sy hem. Trim overflødig stoff.

Hint

Bruk musselin mønster for å gjøre flere deksler. Se for stoff salg i farger og typer stoff du liker. Husk at rør, mens det ser skarp, vil ofte krympe i vaskeriet og spisser. Et deksel uten rørføring kan se bedre etter vask enn en med rør.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/instruksjoner-for-a-lage-en-fitted-slipcover/ "

相关文章!
 • Hvordan du kan skreddersy en Sure Fit Slipcover Hvordan du kan skreddersy en Sure Fit Slipcover
  - 阅 0

  Sure Fit er en produsent av slipcovers. Deres slipcovers er designet for å passe så mange typer møbler som mulig. De hylstre omfatter ofte elastisk stropping og overskytende stoff for å imøtekomme de forskjellige typer av møbler. Mens slipcover kan t

 • Hvordan lage en hodegavl Slipcover
  - 阅 0

  Du kan gi soverommet en rask makeover ved å endre hodegjerde på sengen. Den enkleste, billigste måten å gjøre det på er å lage en hodegavl slipcover. Du kan selv velge to koordinerende stoffer, slik at du kan ha to forskjellig utseende. Alt du trenge

 • Hvordan lage Relaxed fit bukser i Slim Fit Hvordan lage Relaxed fit bukser i Slim Fit
  - 阅 0

  Endre klærne du allerede har som en praktisk måte å spare penger og være snill mot planeten vår. Alter et par avslappet fit bukser å lage slim fit bukser for å gi din garderobe et nytt utseende. Bruk noen enkle nye sømmer å endre utseendet og passfor