Amopage

Inkasso Foreldelse i Texas

- Views 16
Advertisement

Inkasso Foreldelse i Texas


Hvis du bor i Texas og blir kontaktet av en kreditor eller inkassobyrået om en gammel gjeld, sjekk om gjelden er innenfor Foreldelsesloven. De fleste gjeld har en foreldelses begrensning på fire år: Hvis en kreditor saksøker deg for en gjeld som er ute av lov, kan du be dommeren om å avvise saken. Hvis en gjeld er ikke lenger under Foreldelsesloven, vil kreditorene ofte likevel prøve og overtale deg til å betale.

åpne kontoer

En åpen konto er en gjeld som en låntaker er gitt en åpen linje av kreditt som hun kan da trekke på som hun trenger eller ønsker. I mange stater, kredittkort anses å være åpne konto gjeld. Ifølge Texas Civil vedtekter Sec. 16,004, Foreldelsesloven på åpne kontoer er fire år.

skrift~~POS=TRUNC kontrakter

Foreldelsesloven på håndheving skriftlige kontrakter er fire år i Texas. Mens det er noen uenighet om kredittkort anses å være "skrevet kontrakt" gjeld, i Texas, er Foreldelsesloven på både skriftlige kontrakter og åpne kontoer samme.

dommer

I Texas, Foreldelsesloven på å samle en dom er 10 år, og en dommer kan fornye dom hvis kreditor ber om det. Kreditor kan fortsette å gripe dine eiendeler, som loven tillater det, i løpet av denne tiden.

Collection Agencies

I sin artikkel, "Tredjeparts Inkassobyråers: Kjenn dine rettigheter" (tilgjengelig på Texas Advokaten hjemmeside) Greg Abbott bemerker at selv om foreldelsesfrist er utløpt, er det ingenting i loven som hindrer kreditor fra å prøve å samle gjelden fra deg. Din kreditor kan fortsatt kontakte deg om gjelden, som kan en tredjepart inkassobyrå. Hvis inkassobyrået eller kreditor prøver å saksøke deg, kan du be retten om å avvise saken fordi gjelden er forbi Foreldelsesloven. Du har også rett under den føderale Fair Inkasso Practices Act (FDCPA), å sende et brev (via rekommandert post, ba om kvittering) ber inkassobyrå eller kreditor til å ikke kontakte deg igjen. Ifølge FDCPA, etter at byrået eller kreditor mottar brevet, kan de bare kontakte deg igjen for å fortelle deg om de har tenkt å ta ytterligere tiltak.

Credit Reports

Foreldelsesloven i Texas gjelder bare evnen til kreditor å saksøke deg i retten for gjeld: Kreditt-rapporten er en annen sak. Kreditor kan fortsette å rapportere din gjeld til kreditt-byråer i sju år etter den datoen du misligholdt gjeld.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/inkasso-foreldelse-i-texas/ "

相关文章!
 • Slik finner du ut inkasso Foreldelse Slik finner du ut inkasso Foreldelse
  - 阅 2

  Hvis du har en gammel kredittkort gjeld eller lån som du har unnlatt å betale tilbake, er det nyttig å vite at gjeld samlinger etater kan være ute av stand til å saksøke deg for beløpet hvis Foreldelsesloven har utløpt på det beløpet du skylder. Ford

 • Den Illinois Inkasso Foreldelse Den Illinois Inkasso Foreldelse
  - 阅 1

  Lover om begrensninger er statlige eller føderale lover som begrenser hvor lenge en part har til å søke rettslige skritt. I Illinois, statlige lover bestemme hvor lenge gjeld samlere må saksøke over en ubetalt regning eller kontraktsbrudd. De lover o

 • Foreldelse for Child Support Collection i Texas Foreldelse for Child Support Collection i Texas
  - 阅 1

  Under Texas Family Code § 154,001, er et ikke-omsorg foreldre pålagt å betale barnebidrag til et barn nyutdannede fra videregående skole eller fyller 18, avhengig av hva som er sist. Når foreldrene ikke klarer å betale barnebidrag som bestilt, vil Ch