Amopage

Informasjon om en Chihuahua & Peking Mix

- Views 5
Advertisement

Designer hunder har eksistert i ganske lang tid, og har en tendens til å ha de beste egenskapene fra begge raser. En slik designer hund, Chihuahua-Peking mix, sies å ha både mildhet av Peking og levende ånd Chihuahua.

Informasjon om en Chihuahua & Peking Mix

Navn

Designer hunder vanligvis har et navn som kombinerer de to foreldre raser med en søt vri. For eksempel er en cocker spaniel-puddel blanding kalt en cockapoo og en Labrador retriever-puddel blanding kalles en labradoodle. Men som designer hunder ikke er offisielle raser, kan navnene endre og variere. Ifølge Designermixes, den mest aksepterte navn for Chihuahua-Pekingeser mix er "kinn". Men flere andre navn noen ganger brukt til blandingen er PEK-a-chi, chipeke, og pekachu.

Informasjon om en Chihuahua & Peking Mix

Personlighet

Kinnene er rolig og godt mannered hunden, som kommer fra sin Peking arv. Samtidig, på grunn av sin Chihuahua halvdel, er kinnene også leken og uttrykksfulle.

Informasjon om en Chihuahua & Peking Mix

Fysisk utseende

Kinn er vanligvis langhåret, men de kan også ha kort hår. De har brede, runde hoder og store, mørke øyne. En Kinn vil veie ca 5 pounds når den er fullvoksen. Ørene kan være enten rett eller diskett.

Informasjon om en Chihuahua & Peking Mix

omgjengelighet

På grunn av sin Chihuahua arv, er kinnene godt egnet til å leke med barna og være en familiehund. Men som andre leketøy raser, kan kinnene være skeptisk til fremmede. Hvis ikke sosialisert med andre hunder tidlig, kan det ha problemer i samspill med dem senere i livet. Fordi leketøy raser ofte bruke store mengder tid med sine eiere, kan kinnene bli veldig knyttet til en person i særdeleshet.

Informasjon om en Chihuahua & Peking Mix

Helse

Den Pekinghalvparten av kinnene, ifølge Mydogbreed, kan gjøre hunden utsatt for pusteproblemer, øyeproblemer og rygg følsomhet. Mens chihuahuaer er hardføre hunder for sin størrelse, de er utsatt for en vanlig liten-breed problem: luksasjon av patella, hvor hundens kneskålen kan bli forstuet. Totalt sett er kinnene en frisk hund så lenge det er godt tatt vare på.

Informasjon om en Chihuahua & Peking Mix

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/informasjon-om-en-chihuahua-peking-mix/ "

相关文章!
 • Informasjon om en Chihuahua & Beagle Mix Informasjon om en Chihuahua & Beagle Mix
  - 阅 5

  Hvis du krysser en beagle og en Chihuahua, vil du ende opp med blandet rase valper hvis størrelse og utseende kjøre gamut mellom de to rene raser. Det er sannsynlig at du vil ende opp med en hund større enn Chi og mindre enn en beagle - men du kan en

 • Chihuahua heeler Mix Informasjon Chihuahua heeler Mix Informasjon
  - 阅 0

  Det er vanskelig å forestille seg en mindre sannsynlig crossbreed canine enn Chihuahua og heeler - den senere mer hensiktsmessig kjent som den australske storfe hund. Chihuahua er den minste av alle renrasede hunder, mens den australske storfe hund e

 • Maltese Peking Mix Informasjon Maltese Peking Mix Informasjon
  - 阅 0

  Peke-A-Tese, som stammer fra Afghanistan, er et vanlig navn henvist til en hund som er en blanding mellom en maltesisk og Pekingeser. En blanding mellom to eller flere renrasede hunder er kjent som en hybrid. En Peke-A-Tese er en hybrid anerkjent av