Amopage

Ideer for Reading Fair Boards

- Views 0
Advertisement

Ideer for Reading Fair Boards


Selv om du leser en god bok er en stor hobby for barn, viser frem en favoritt bok er sannsynlig å få barna begeistret lesing. En lesning rettferdig er en hendelse som barn gjør fargerike skjermer basert på bøker av sine valg. Studenter skildre titler, forfattere, scener og andre elementer, og som en science fair, får tildelt premier basert på originalitet, kreativitet og hvor overbevisende deres skjerm er. Gjør din leser rettferdig bord på et blikkfang med en rekke ideer som vil hjelpe deg å tjene i førstepremie.

tittel Ideas

Tittelen på skjermen bord er det første som deltakerne vil legge merke til. Bruk lyse farger og splash tittelen på romanen over toppen av brettet. Du kan klippe ut bokstavene forskjellig fargede bygging papir og lim dem på. Gjør utseendet på tittelen gjenspeiler innholdet i boken din. Hvis det er en skremmende mysterium roman, bruker svarte bokstaver i spøkelsesaktige bølgede linjer. Hvis det er en glad og oppløftende bok, bruke fargene i regnbuen.

skildrer innhold

Det er viktig å ta med hva som skjer i boka du har valgt. Tegn noen av dine favorittscener fra romanen og lime dem på brettet. Bruk fargeblyanter til å legge til detaljer. Legg dem i kronologisk rekkefølge, og skrive en bildetekst under hvert å vise folk hva som skjer på scenen. Du kan også bruke tredimensjonale objekter for å skildre innhold. Hvis boken involverer dyr, tape noen lekedyr til styret. Hvis det innebærer verdensrommet, får et leketøy rakett eller planet, og fest den til skjermkortet.

Character Bios

Du kan hjelpe deltakerne å forstå romanen ved å lage korte biografier av tegn. Velg noen av hovedpersonene og tegner et bilde av hver. Du kan tegne det som et portrett eller skildre tegnet utføre en handling. Under hvert bilde liste karakterens navn, hennes liker og misliker, hennes betydning i romanen, og alt annet du synes er viktig. Har plass for deltakerne å stemme på sin favoritt karakter basert på den måten du tegner og beskrive dem.

Skildrer forfatteren

Noen ganger forstå forfatteren er like viktig som skildrer boka. Last ned og skriv ut eller tegne et bilde av forfatteren av arbeidet ditt. Hvis det er en kjent forfatter, skrive navnet sitt med store bokstaver. Hvis det er en ukjent forfatter, inkludere biografiske detaljer som folk flest kanskje ikke vet. Noen lese messer la objekter på bordet foran skjermen styret. Hvis dette er tilfelle, må en leire modell for forfatteren hardt arbeid å skrive boken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ideer-for-reading-fair-boards/ "

相关文章!
 • Hvordan organisere en Science Fair Board for fjerdeklassinger Hvordan organisere en Science Fair Board for fjerdeklassinger
  - 阅 3

  Mange fjerdeklassinger nyte eksperimentene er involvert i forberedelsene for en science fair, men de har sin glede dempet av tanken på å måtte presentere sitt prosjekt. En feilfritt, pent organisert presentasjon styret går en lang vei å øke tilliten,

 • Hvordan Sett Krav til Reading Fair Board Hvordan Sett Krav til Reading Fair Board
  - 阅 0

  Slå elevene i bokormer hjelper dem å bli sterkere lesere, som fordeler dem på alle områder. En lesning rettferdig er en kreativ måte å få barna begeistret om bøker. Reading messer bruke presentasjons styrene til å dele informasjon om boken, med visse

 • Hvordan sette opp en Tri Fold Board for en Science Fair Hvordan sette opp en Tri Fold Board for en Science Fair
  - 阅 0

  Tri-fold bord er avgjørende for en science fair prosjekt. Dommere bør være i stand til å avgjøre hva som utløste ideen til prosjektet ved å lese spørsmålet og problemet. Tri-fold styret bør være en guidet tur av hvordan eksperimentet ble gjennomført.