Amopage

Ideer for Cream & Black interiør

- Views 0
Advertisement

Ideer for Cream & Black interiør


Krem og svart kan skape en elegant og moderne interiør utseende. Bland opp to farger for å få mest mulig ut av paletten og for å oppnå kontrast i ditt rom. Vegger og store møbler er bærebjelken i å skape en merkbar fargevalg og vil lede resten av din dekorere. Legg til matchende aksenter å fullføre ditt utseende og bringe oppmerksomhet til detaljer.

Sofaer og stoler

Krem og sorte møbler vil forankre interiøret fargevalg. Krem sofaer og stoler er tilgjengelig i mange forskjellige materialer, som skinn, bomull og andre møbelstoffer. Lyse møbler er ofte ikke egnet for familier med små barn, men. Sorte sofaer og stoler kan også bli funnet i skinn samt andre mykere møbelstoffer. Stue stoler og tosetere kan enten matche sofaen eller kjøpes i motsatt farge. En svart sofa med krem ​​loveseat ville gjøre en interessant stue ordning, spesielt hvis de kaste puter for hver var også motsetninger.

Dining Room Møbler

Hard møbler som bord og stoler kan enten kjøpes i de riktige fargene eller malt for å matche. Cream spisestuestolene med svarte sitteputer kan gjøre en interessant sammenheng mellom de to fargene. Naturlig tre vil også se attraktive med svart og krem, så spisestuebordet kan være et lys eller mørkt tre.

vegger

Å velge det rette utseendet for vegger avhenger av fargen på mesteparten av møblene dine. Hvis de fleste av møblene er svart, så gjør veggene i krem ​​for å fremheve rommet ditt. En krem ​​strøk med maling med svart trim er et elegant utseende. Male veggene sorte kan mørkere i rommet betraktelig, samt gjøre rommet ser mindre. I stedet, kanskje male en mindre eller bærevegg svart og resten krem. Wallpaper design med både krem ​​og svart i mønstrene er et annet alternativ.

Kitchen Floor

Ikke overse din kjøkkengulvet som et sted å etablere din interiør farge. Krem eller sorte fliser er tilgjengelige i forskjellige størrelser. Du kan blande den opp og lage et mønster med både farger på gulvet. For en funky stil, prøve å opprette et rute utseende.

Tilbehør

Ved hjelp av tilbehør for å blande fargene er en effektiv idé. Prøv krem ​​kaste puter på svart sofa, eller svart bilderammer på kremfargede vegger. Lampeskjermer vanligvis kommer i en krem ​​farge, så matche dem med en elegant svart lampe kroppen. Svarte kaste tepper på dine krem ​​tepper kan ikke bare se stilig, men også brukes i high-spill områder for å unngå flekker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ideer-for-cream-black-interior/ "

相关文章!
 • Alternative Interiør Tapeter
  - 阅 0

  Maleri innvendige vegger er den vanligste behandlingen for hus. Fullføringen av malte vegger kan være polert, teksturert, svampet-on eller kreativt ferdig i en rekke andre måter, for eksempel male striper eller sirkler. I tillegg til å male, eller i

 • Årsak til Kondens på Interior husvegger Årsak til Kondens på Interior husvegger
  - 阅 0

  Den vanligste årsaken til kondens på veggene er fuktighet inne i ditt hjem. Noen kondens er ufarlig, selv normal. Men også et overskudd kondensering kan føre til en rekke problemer. Heldigvis kan du bli kvitt overflødig kondens på vegger og kontrolle

 • Nantucket-stil Interior Design Ideas Nantucket-stil Interior Design Ideas
  - 阅 0

  Nantucket, noe som betyr "land langt borte" i språket av sine opprinnelige Wampanoag innbyggere, var en historisk hvalfangstbyen før det ble en sommerferie magnet. Sin identitet, 34 miles utenfor kysten av Massachusetts, er uløselig knyttet til