Amopage

Ideer for å gjøre kalendere på skolen

- Views 0
Advertisement

Klasserom kalendere ikke bare holde styr på dager igjen av skoleåret. Individuelle kalendere elevene gjøre seg kan koble til leksjoner og innholdet du for tiden arbeider med. Lær organisatoriske og tids ledelse med et oppdrag tracker, lage en sosial studier versjon som diagrammer historiske dager for å feire eller inspirere elevene til å lage en fancy kalender.

Ideer for å gjøre kalendere på skolen

Overdragelse Organizer

Hver student kan lage sin egen klasse kalenderen for å ta ansvar for sine oppgaver, tester og andre spesielle skoleaktiviteter. Hold fokus på å bygge organisatoriske ferdigheter og hoppe legge statister som bilder eller pynt. Skriv ut en kalenderside for hver skole måned. Hver blokk på kalenderen rutenettet bør ha nok plass til å skrive dagens oppgaver eller tester. For eldre studenter som har mer skolearbeid, gjør ukentlige kalendersider for å gi nok plass til å skrive. La elevene velge ulike farger for ulike fag, for eksempel rødt for engelsk og blått for vitenskap. Stable sidene og stift dem sammen på toppen.

Ideer for å gjøre kalendere på skolen

Dager i Historie

Bind din kalender-making øvelse til sosiale studier innhold ved å lage kalendere som detalj bemerkelsesverdige dager i historien. Bruk en utskriftsvennlig kalender rutenett for å sette sammen en 12-måneders bok. I mellom hver kalendersiden, har elevene legge til sine egne tegninger av en historisk hendelse fra måneden. For eksempel, George Washington ga sin innsettelsestale den 30. april 1789. Studentene ville skrive hendelsen på dato og deretter kunne tegne et bilde av adressen. Stack kalenderen med bilder og kalendersidene mot hverandre og vekslende. Dette vil se ut som en tradisjonell kalender, åpning til både bildet og datoer samtidig. Punch to hull på toppen. Gjør hvert hull ca 1 tomme fra toppen sidene. Bind stykker av garnet gjennom hullene for å binde kalenderen. Studentene kan lage en generell historie kalender eller velge et bestemt emne som USAs historie, europeisk historie, berømte øyeblikk mellom 1900 og 2000 eller merke datoer i kvinners historie.

Ideer for å gjøre kalendere på skolen

Kunst Aktiviteter for Kalendere

Gå utover en enkel tegning for hver måned i året og har elevene skape en fantasifull teknikk kalender, utforske en annen prosess for hver måned. Prøv for eksempel vann farge maleri for en vårlig april scene, lage en rød og rosa hjerte collage for februar, for å bruke frimerker eller plast skum platene skrive ut gresskar for oktober eller lage en blandet media kalkun for November bruk av oljepasteller, håndverk fjær, paljetter og tempera maling. Bruk en utskriftsvennlig kalender rutenett for hver måned. Skriv ut nett på standard brev store biter av kopipapir. Slå et stykke hvit plakat bord vertikalt, ved hjelp av en per måned. La elevene lime rutenettet i bunnen og bruke resten for sin kunst-making. Stable kalenderen sammen i måneden for og slå et hull øverst på midten. Mate et stykke bånd gjennom å binde sidene.

Ideer for å gjøre kalendere på skolen

At-Home Kalendere

Elevene kan lage kalendere i klassen til å ta med hjem. Dette skiller seg fra et oppdrag arrangør i at studentene ikke skrive ned lekser eller tester som de må ta. I stedet blir du veilede dem med ideer til måter å koble klassen innhold til hjemme-aktiviteter som de kan gjøre med sine familier. For eksempel, har yngre elevene lage en historie-time kalender med bok ideer til å lese hjemme og eldre elevene lage en science-aktivitet versjon med en gang i uken eksperimenter for å prøve med mamma og pappa. Lag en samtale emne kalenderen for å ha elevene diskutere med sine foreldre. La elevene skrive ut ideer til aktiviteter, samtale startere og prosjekter på minst en dag per uke. Staple kalenderen og be elevene om å ta det med hjem ukentlig. Spør foreldrene å krysse av hver aktivitet at studentene fullført. Tilby et incitament for eksempel et klistremerke eller ekstra kreditt for å bringe tilbake ferdige kalendere.

Ideer for å gjøre kalendere på skolen

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ideer-for-a-gjore-kalendere-pa-skolen/ "

相关文章!
 • Hva kan foreldre gjøre for å lære små barn å gjøre godt på skolen? Hva kan foreldre gjøre for å lære små barn å gjøre godt på skolen?
  - 阅 0

  Når foreldre plante frø av viktigheten av utdanning tidlig i barnas liv, de beskytter dem mot potensiell kriminell atferd, redusert helse og dødelighet, og øke sannsynligheten for at de samfunnsdeltakelse, ifølge Lance Lochner, førsteamanuensis i øko

 • Grunner til at tenåringer ikke gjør det bra på skolen Grunner til at tenåringer ikke gjør det bra på skolen
  - 阅 0

  Så mye som du vil at tenåringen skal lykkes i videregående skole, er dette ikke alltid tilfelle. Din tenåringer kan slite på skolen på grunn av stress, familie eller forholdet problemer eller bekymringer eller fordi han fokuserer på noe annet. Den pr

 • Hva å ta betalt for etter skolen Care
  - 阅 0

  Mens noen kan vurdere etter skolen omsorg som bare sitter ungen foran en tv til sine foreldre kommer til å plukke ham opp, andre etter skolen omsorg organisasjoner ta på seg en form for skole med masse spill, forsyninger og aktiviteter. Men med disse