Amopage

Ideer for å dekorere et Office på et budsjett

- Views 0
Advertisement

Ideer for å dekorere et Office på et budsjett


Dekorere hjemmet ditt kontor for å se ut som en profesjonell kontor som er behagelig og funksjonelt trenger ikke å koste en liten formue. Få kontoret du vil, enten lys og luftig eller rik og sofistikert, og holde seg innenfor budsjettet ved å være kreativ. Skriv ut budsjettet, ta lager av hva du allerede har, og prioritere de tingene som er viktigst, for eksempel en ergonomisk stol.

Grunnleggende

Maling på kontoret i en lys, luftig farge med en vegg som fungerer som en aksent vegg i en levende farger. Rød, for eksempel, er en stimulerende farge som vanligvis induserer energi. Velg en farge som du liker. Legg et teppe som inkorporerer farger eller et design som utfyller fargen på veggen eller en grunnleggende dekorative fargevalget du ønsker å innlemme i rommet.

furntiure

Sand og beis gamle kontormøbler med hvilken som helst farge på beis eller maling for å skape kontormøbler du ønsker. Lag et sett med møbler som ser ut til å matche, selv om brikkene kommer fra forskjellige steder. Alternativt lage ditt eget skrivebord med baksiden av en vanlig dør og ben kjøpt fra et hjem forbedring butikken. Spray maling trådhyller eller rack hvis du ikke kan kjøpe nye hyller. Lag en provisorisk sjenken eller bord med malte arkivskap. Bruk slipcovers å oppdatere gamle stoler hvis du trenger ekstra sitteplasser på kontoret. Sjekk ut annenhånds butikker eller verksted salg hvis du ikke har gamle møbler du kan ta med inn på kontoret.

Organisering og lagring

Gi nok plass til å lagre og organisere alle papirene og filene du trenger for å holde på kontoret. Hengemapper, vevde kurver eller plastkasser kan holde dine papirer organisert uten å koste for mye. Bruk vanlig Bankerens bokser hvis du har tonnevis av filer til å lagre og ingen skap der du kan lagre dem. Hold boksene i skapet hvis du ikke trenger konstant tilgang til filene. Inkorporere så mye lagringsplass i møblene som mulig. For eksempel, gjenbruke en gammel salongbord med en hylle og skuffer til å bruke som lagringsplass og en benk ved å legge kurver under og puter på toppen.

Tilbehør

Lys opp arbeidsplass med enkle tilbehør som bringer i mye karakter. Bruk dekorative potter, vaser eller urner som penn holdere på skrivebordet. Legg et par planter, enten silke eller bor. Vis dine bøker eller oppslagsverk sett på en bokhylle. Bruk en stor kork bord eller whiteboard med en tykk ramme malt i samme farge som en hylle eller arkivskap. Vise noen bilder i rammer malt i samme farge. Bruk en oppgave lampe på skrivebordet for å gi riktig belysning for når du jobber. Henge speil eller kunstverk på veggene i grupper på en, tre eller fem. Bruk hyggelige bilder som utfyller stilen på kontoret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ideer-for-a-dekorere-et-office-pa-et-budsjett/ "

相关文章!
 • Hvordan dekorere stuen din på et budsjett Hvordan dekorere stuen din på et budsjett
  - 阅 0

  Lær hvordan du kan dekorere hjemmet ditt stuen på et budsjett, med originale kunstverk og møbler på auksjon, i denne gratis video-serien. oppsummering Series Hjem dekorere er prosessen med å styrke de estetiske og funksjonelle verdier av ditt hjem el

 • Best måter å dekorere et Office Best måter å dekorere et Office
  - 阅 0

  De fleste mennesker tilbringer mesteparten av sin tid på å jobbe. Din arbeidsplass bør være innbydende, komfortable og en som bidrar til produktivitet og kreativitet. Se etter måter å gjøre arbeidsplassen din egen, så vil du ønsker å være i et rom so

 • Ideer om dekorere en Office til jul Ideer om dekorere en Office til jul
  - 阅 0

  Julen kommer bare en gang i året, så det er viktig å omfavne det og feire mens du kan. Mange kontorer er på jakt etter jule dekorasjon ideer som kan legge en festlig og celebratory følelse til kontoret. Dekorere kontoret trenger ikke å være en kostba