Amopage

Hvorfor ville du trenger å Erstatt felger på en bil?

- Views 0
Advertisement

Hvorfor ville du trenger å Erstatt felger på en bil?


De fleste biler er avhengig av kunstig dekk å bevege seg ordentlig. Dekkene er avhengig av korrekt montert, arbeider felger å opprettholde dekktrykk. En vibrerende dekk eller tap av trykk indikerer et problem med dekket eller felgen. En skikkelig oppblåst dekk sparer opp til 3,3 prosent på gass bruk, ifølge US Department of Energy.

montering

Dekket og felgen krever en tilpasning som holder dekket oppblåst. Dekkprodusenter liste størrelsen på felger for hvert dekk. Du må bytte felgen eller dekket hvis spesifikasjonene ikke samsvarer. Kjøretøy spesifikasjoner lister også riktig felgstørrelser. En ikke godkjent felgstørrelse som krever erstatning.

Konstruksjon

Lekkasje dekk generelt kommer fra dekk problemer, men ifølge Mike Allen, Popular Mechanics senior editor, rim fører også problemer. Lettmetallfelger med bygging problemer lekke. Allen anbefaler utskiftning av defekte legering hjulkapsler i stedet for reparasjoner.

Skader

Finne sprekker eller ødelagte kanter på felgen indikerer et behov for å erstatte felgen. Hard kontakt til randen, inkludert treffer høye fortauskanter eller store jettegryter, potensielt resulterer i bøying eller skade.

Forebygging

Sjekker dekkene for inflasjonsproblemer en gang i måneden gir informasjon om mengden av trykktap. Dekkene mister mer luft i løpet av vinteren. Plutselig økning i trykk indikerer et behov for å ha dekket og felgen inspisert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-ville-du-trenger-a-erstatt-felger-pa-en-bil/ "

相关文章!
 • Hvorfor ville du trenger en arbeidskontrakt?
  - 阅 0

  Intervjuprosessen er over, forhandlingene er ferdig og det er tid for arbeidstilbudet. Plutselig arbeidsgiver trekker ut en kontrakt. Hvorfor mistillit? Skulle den ansatte føler seg fornærmet? Egentlig er en arbeidskontrakt ikke en indikasjon på mist

 • Hva trenger jeg for å starte en bil Repo Business i MA?
  - 阅 0

  Massachusetts har spesifikke lover og lisenser som du må lære om før du kan starte en bil repossession virksomhet. Dessuten må du investere titusenvis av dollar på en bergingsbil og lage forbindelser med banker og andre långivere i staten. Långiverne

 • Hvorfor er Math Trengs i Field of Nursing? Hvorfor er Math Trengs i Field of Nursing?
  - 阅 0

  Matematisk er nødvendig innen pleie hovedsakelig på grunn av beregnings doser. Den brukes hver dag av sykepleiere som trenger å finne ut riktig dose av et medikament for en pasient. Hvis det oppstår en feilmedisinering, det kan stave katastrofe, både