Amopage

Hvorfor trenger toppen av min Feet Hurt Når Svømming Freestyle?

- Views 1
Advertisement

Hvorfor trenger toppen av min Feet Hurt Når Svømming Freestyle?


Svømming er en aktivitet som krever bevegelse fra mange av kroppens ledd og muskler. Svømming kan sette en stor belastning på føttene når du svømmer, og denne stress kan føre til varierende grad av smerter. Denne smerten kan være forårsaket av senebetennelse, kramper, eller manglende fleksibilitet, og hvis du forstår årsaken, jo lettere vil det være å håndtere smerte.

Hensikt

Feet spille en nøkkelrolle i svømmeferdighet og ofte diktere hvor fort du kan bevege seg i vannet. De oppfører seg som kroppens svømmeføtter i vannet. Under freestyle, rygg og butterfly, føttene er i en spiss posisjon, og under bryst de er i et stort utvalg av bevegelse fra spiss til bøyd. Under svømme, leggmusklene legge vekt på føttene for å drive deg gjennom vannet.

sene~~POS=TRUNC

Senebetennelse er en av de vanligste årsakene til foten smerte når svømming. Ifølge Cleveland Clinic, utvikler dette når du utfører en flagre eller en delfin spark på grunn av repeterende opp og ned bevegelse av hvert spark. Smerten kan presentere seg selv på forsiden eller baksiden av leggen, men er oftere observert i front. Hvis du mistenker at din fot smerte er forårsaket av senebetennelse, kontakt lege i et forsøk på å lindre smerte.

fleksibilitet

Fleksible føtter og ankler gi deg et bredere spekter av bevegelse under kick og vil øke din sparker effektivitet. Den fremre tibialis muskelen er den primære muskelen brukes i peker føttene, og ofte dette spiller en rolle i ankelen fleksibilitet. Hvis anklene er for lite fleksibel som potensielt kan føre til smerter og ubehag som føttene blir satt under stress av sparker. Dette kan avhjelpes ved å delta i ut-av-vann ankel styrke og fleksibilitet øvelser. Skrive alfabetet med føttene hver dag, for eksempel, vil forbedre ankelen fleksibilitet og muligens lindre foten smerte når du svømmer.

kramper

Kramper er en annen vanlig svømming skade som kan påvirke føttene. Kramper kan oppstå når skyve av veggen, sprinting, iført svømmeføtter, sparker fort, når feil hydrert, eller i tider med nervøsitet. Muskelkramper kan forekomme i leggen, foten eller tærne og kan være smertefullt. Du bør være riktig hydrert før og under enhver svømme økt; sakte implementere nye og fysisk stressende treningsøktene, og strekke ofte. Strekk anklene ved å sitte på toppen av dem med føttene pekte og hæler sammen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-trenger-toppen-av-min-feet-hurt-nar-svomming-freestyle/ "

相关文章!
 • Hvorfor trenger jeg føler meg så sliten når jeg er på min periode? Hvorfor trenger jeg føler meg så sliten når jeg er på min periode?
  - 阅 0

  Før og under menstruasjonssyklusen, kan du oppleve alle typer fysiske og følelsesmessige endringer. Fatigue er en av de mer vanskelige problemer å komme med menstruasjonen. Forstå mulige triggere for tretthet kan hjelpe deg å unngå dem helt eller i d

 • Hvorfor trenger bladene på min Jalapeno pepper planter Slå Yellow & Curl? Hvorfor trenger bladene på min Jalapeno pepper planter Slå Yellow & Curl?
  - 阅 0

  Gule, curling bladene er ofte de første merkbare symptomer på flere vanlige plantesykdommer. Det kan være vanskelig å skille mellom hvilken sykdom er ansvarlig, men det er ikke et stort problem for den gjennomsnittlige gartner siden teknikker er lik

 • Hvorfor trenger Hunder gjemme seg under senger? Hvorfor trenger Hunder gjemme seg under senger?
  - 阅 1

  Å se hunden løpe i dekning under sengen kan være urovekkende, spesielt hvis det er en ny atferd. Mens i de fleste tilfeller er dette naturlig, kan det være lurt å snakke med din veterinær om problemet forverres eller hvis gjemme forstyrrer hundens no