Amopage

Hvorfor trenger Helium Ballonger Shrink i kaldt vær?

- Views 10
Advertisement

Ballonger er vanlige dekorasjoner, som finnes overalt fra Bursdagsfeiring til bilen mange. For å holde disse boblene flyter, de er fylt med gass som er lettere enn luft. Den mest populære av disse gassene er helium, vanligvis holdt i en komprimert tank. Men det oppstår en merkelig fenomen om helium fylt ballonger når det blir kaldt ... for noen grunn, de krymper.

Hvorfor trenger Helium Ballonger Shrink i kaldt vær?

ballonger

En ballong er definert som en fleksibel pose som er utformet for å fylles med en gass. De fleste ballongene er laget av gummi, og er fylt med helium. Ballonger som er fylt med helium vil stige, mens de som er bare fylt med luft fra en persons lunger vil ikke. Grunnen til dette har å gjøre med den gass som anvendes, og dens vekt eller tetthet.

Hvorfor trenger Helium Ballonger Shrink i kaldt vær?

helium

Helium er en fargeløs, luktfri, naturlig forekommende gass. Det mest bemerkelsesverdige anvendelse er som en ballong fyllstoff, etterfulgt av en anvendelse i kjølemidler og lasermedier. Grunnen til at helium er så populær i ballonger er at det får dem til å flyte. Grunnen til dette er at helium er en "lettere enn luft" gass. Men det vil være mer korrekt å si at helium har lavere tetthet enn luft, som gjør det flytende.

Hvorfor trenger Helium Ballonger Shrink i kaldt vær?

tetthet

Det som gjør helium fylte bobler flyter er tettheten av helium innsiden av dem. Luft har en viss tetthet, og noe med en større tetthet enn den luft vil synke. Imidlertid vil noe som har en lavere tetthet enn luft, slik som helium eller oppvarmet luft, stige og flyte. Det er nyttig å tenke på tetthet i form av vann. De objektene som er tyngre enn vann vil synke, og de som ikke vil flyte. Mens forenklet Dette gjelder luft også.

Hvorfor trenger Helium Ballonger Shrink i kaldt vær?

Temperatur

Helium er sterkt påvirket av temperatur. Når helium er oppvarmet, fører det til at molekyler til å bevege seg raskere og med mer energi, og gassen ekspanderer. Når helium avkjøles, er imidlertid den virkning helt motsatt. Molekylene blir mindre energisk, og gassen krymper. Hvis helium er å fylle en ballong, og den gass krymper, da det ikke vil strekke ballongen ut så mye, og ballongen også vil krympe.

Hvorfor trenger Helium Ballonger Shrink i kaldt vær?

andre gasser

Utvidelse og krymping av gass på grunn av varme er ikke unik for helium. En varmluftsballong for eksempel vil flyte fordi luften inne i den varmes opp til den utvides. På grunn av varmen, luften i ballongen er av en lavere tetthet enn den kaldere luft som omgir den. Hvis det luft kjøler selv, vil det krympe, og slutte flytende.

Hvorfor trenger Helium Ballonger Shrink i kaldt vær?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-trenger-helium-ballonger-shrink-i-kaldt-vaer/ "

相关文章!
 • Hvorfor en Helium ballong Rise? Hvorfor en Helium ballong Rise?
  - 阅 0

  En helium ballong stiger på grunn helium er mindre tett enn luft, som inneholder oksygen og nitrogen. Helium er en lettere og mindre molekyl enn både oksygen og nitrogen. Sammenligne en helium ballong stiger til et stykke tre flytende i vannet med in

 • Hvordan å forlenge levetiden av helium ballonger Hvordan å forlenge levetiden av helium ballonger
  - 阅 11

  Heliumballonger er en vanlig dekorasjon til alle typer partier. De flyter i luften, noe som gir større dekorative allsidighet enn luft oppblåste ballonger som bare sprer på bakken. Du kan kjøpe oppblåste helium ballonger eller leie en inflasjon kit s

 • Hvordan Bring en Helium ballong ned fra taket
  - 阅 1

  Små barn aldri klarer å være fornøyd med helium ballonger. De har også aldri klarer å gi slipp på ballongen og deretter se, hjelpeløs og gråt, som ballonger flyter til taket, utenfor rekkevidde. Hvis dette skjer med barnet ditt, finnes det en enkel m