Amopage

Hvorfor Toshiba laptop lader Få varmes opp?

- Views 0
Advertisement

Hvorfor Toshiba laptop lader Få varmes opp?


Hvis du har lagt merke til at Toshiba bærbar PC eller laptop laderen blir varmet opp ofte, så er du ikke alene. Overopphetet Laptop ladere kan gi gnister som kan forårsake brann eller permanent ødeleggelse av Toshiba laptop. Hvis du mistenker at laderen er defekt, ta kontakt med Toshiba og be om en erstatning.

Hvorfor skjer det?

Det kan være flere årsaker til Toshiba laptop laderen blir overopphetet. Man kan være at strømadapteren er for svakt i wattstyrke for den bærbare datamaskinen. For eksempel, hvis du har en 90-watts adapter, og det er varme opp, sjekk med Toshiba for å se om du kan bruke en 120-watts adapter. Også hvis du holder den bærbare datamaskinen tilkoblet mens du kjører kraftkrevende komponenter, for eksempel mer krevende oppgaver for CPU og GPU, så din Toshiba vil tappe strøm fra laderen raskere, muligens forårsaker det å bli varmere.

innvendige deler

Når den bærbare laderen blir overopphetet, kan det være en indikasjon på AC / DC-omformer begynner bestått. AC / DC-omformer slår strømmen fra vekselstrøm fra stikkontakten, til likestrøm, som er i form av elektrisitet brukes av Toshiba laptop. Overoppheting kan også skade andre interne komponenter. Loddefuger kan bare har delvis kontakt på grunn av varmeutvidelse og sammentrekning.

tilbakekalling

Sjekk Toshibas nettside for potensielle minnes på laderen eller datamaskinen. Se etter modellnummer og serienummer fra den bærbare datamaskinen og lader og se om en av de to blir nå tilbakekalt.

Forebygging / løsning

Gi Toshiba laptop lader mer eksponering til luft når det blir brukt. Det kan være lurt å sette noen penner eller andre små gjenstander, under laderen, slik at den har mer luftsirkulasjon. Slå laderen på sin side vil også bidra til å utsette laderen til mer luftsirkulasjon. La aldri laptop koblet uten tilsyn, fordi det er fare for brann. Hvis du oppdager brennende lukt fra Toshiba laptop lader, bør du koble den umiddelbart og overvåke den til den er avkjølt. Kontakt Toshiba å se om de vil erstatte laderen og forklare at det var å gi ut en brent lukt.

forholdsregler

Ikke plasser varm laderen i nærheten av møbeltrekk, tepper, puter, puter eller papir. Alt som kan få brannen raskt og enkelt skal ikke være innen rekkevidde av laderen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-toshiba-laptop-lader-fa-varmes-opp/ "

相关文章!
 • Hvorfor er min oljebrenner Ikke varme opp vannet og varmen ikke er slått på? Hvorfor er min oljebrenner Ikke varme opp vannet og varmen ikke er slått på?
  - 阅 0

  Din oljefyrt, varmtvannssystem er designet for å varme opp vannet i kjelen til rundt 180 grader Fahrenheit. Når varmen er etterspurt av termostaten, sparker en sirkulasjonspumpe i å bære oppvarmet vann til radiatorene plassert hele hjemmet ditt. Denn

 • Hvorfor vil ikke min varmtvannstank varme opp? Hvorfor vil ikke min varmtvannstank varme opp?
  - 阅 0

  En varmtvannstank refererer til et varmeapparat og lagringstank benyttes for å levere varmt vann til en bolig eller forretningsbygg. Funksjonsfeil varmtvannstanker kan mislykkes i å varme opp skikkelig, og krever feilsøking for å finne den underligge

 • Hvorfor Dell Laptop Freeze Når starter opp? Hvorfor Dell Laptop Freeze Når starter opp?
  - 阅 0

  Dell er en stor produsent av PC og bærbare datamaskiner som befinner seg i USA. Dell bærbare datamaskiner kan oppleve å fryse ved oppstart av datamaskinen for mange forskjellige grunner. Årsaker til dette frysing varierer og inkluderer både maskinvar