Amopage

Hvorfor Tepper gjøre gulvet blir gule?

- Views 0
Advertisement

Hvorfor Tepper gjøre gulvet blir gule?


I tillegg til å gi varme og skjønnhet, er tepper ment å beskytte gulvet. Det er nedslående å trekke tilbake et teppe og finner ut at det har i stedet forårsaket skade ved å vri på gulv gul. Det er to vanlige årsaker til misfarging forårsaket av tepper og matter. Avhengig av årsaken, kan skaden være reversibel, men ofte er det ikke, noe som gjør det viktig å forstå hva som forårsaker gulfarging slik at du kan hindre det.

Kjemisk reaksjon

I de fleste tilfeller, når gulvet under et teppe blir gul det skyldes en kjemisk reaksjon. Gummi-støttet tepper er å klandre. En kjemisk som brukes i gummi for å holde det myke og fleksible reagerer med vinylbelegg. Omsider kjemiske overføringer til gulvet under, permanent misfarge det. Dessverre, når reaksjonen finner sted er det ingen måte å fjerne den gule flekken. Alternativene er begrenset til utskifting av gulvbelegg eller holde den dekket med et teppe.

aldring

Når et teppe har vært på plass i lang tid er det vanlig at gulvet under teppet for å være en annen farge enn området utsettes for sollys og trafikk. Mange ganger flekk under teppet vises lysere eller renere enn den omkringliggende gulvet, men i noen tilfeller vil det synes å ha gulnet. Dette kan være fra aldring eller fra falming av resten av gulvet. I tilfelle av linoleum er det sannsynlig fra fiasko av komponentene til naturlig reagere med sollys. Fjerne teppe og forlate området utsettes for lys og trafikken vil vanligvis løse problemet, men det kan ta tid før hele gulvet for å vises i samme farge.

Forebygging

Som det sies, en unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen. Det er mye lettere å hindre et gulv fra snu gult enn å prøve og eliminere flekken etter den vises. Unngå å bruke tepper, matter eller sklisikre materialer som har gummi eller PVC backing som kommer i direkte kontakt med gulvet. Tepper som er laget kun av stoff er ideelle. For å hindre slipping, se etter stoff eller fiberputer som er utformet for å holde tepper på plass. Også flytte tepper til forskjellige steder på en jevnlig basis for å hindre misfarging på grunn av aldring.

betraktninger

Tepper er ikke de eneste elementene som kan forårsake gule merker eller flekker på gulv. Ethvert element med en gummibase som kommer i kontakt med gulvet kan føre til gulning. Vanlige husholdningsartikler som kan være et problem inkluderer stepping avføring med gummiføtter, gummihjul på vognene eller rullende hyller og leker med gummideler eller hjul, som et barns tricycle, som får lov til å sitte på ett sted på gulvet i lengre tid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-tepper-gjore-gulvet-blir-gule/ "

相关文章!
 • Hvorfor Fred Lily bladene blir gule? Hvorfor Fred Lily bladene blir gule?
  - 阅 1

  Selv om den rolige hvite hette blomster er det kronen på verket, fred lilje-tallet (Spathiphyllum spp.) Rynket årer gjøre sin skinnende, korrugerte blader annen viktig egenskap. Med et begrenset flerårig utvalg i US Department of Agriculture plante h

 • Hvorfor gjør vannet blir gule i snø Globes?
  - 阅 1

  Hva er en Snow Globe? En snøkule er en dekorasjon eller suvenir som har vært et samleobjekt for mer enn 100 år. Inne i klart glass eller hardt plastboble, er en scene eller gjenstand er omgitt av en kombinasjon av vann og glyserin. Det er også små fl

 • Hvorfor trenger bjørk bladene blir gule? Hvorfor trenger bjørk bladene blir gule?
  - 阅 0

  Bjørk er populære trær over hele USA. Deres velkommen skygge og attraktiv blek bark legge til skjønnhet og verdi til boliger og landskap. Men gulnende, sykelig bladene er langt fra attraktive. Offisielt heter bleksot, det er et vanlig problem for bjø