Amopage

Hvorfor PS3 Hold Slå på meg?

- Views 0
Advertisement

Hvorfor PS3 Hold Slå på meg?


Frustrasjoner oppstår når PlayStation 3 reboots eller mysteriously slås av, fordi du er vanligvis i midten av å se en film, spille et spill eller streaming av musikk. Hvis du slår det på igjen, og det fortsetter som normalt, så det er symptomatisk for overoppheting, strømbrudd eller feil på harddisken, som er enkle å korrigere. Men hvis PlayStation 3 slås av, og vil ikke starte da dette er et tegn på et større problem, slik som en generell maskinvarefeil som krever autorisert reparasjon eller utskifting.

overoppheting problemer

Som med alt av elektronisk utstyr, overopphetet PlayStation 3 hvis den ikke er i et godt ventilert område. Den nyere, slank versjon av PlayStation 3 er designet med ventil og vifte plassering på baksiden av systemet. Denne arkitektur gjør det mulig for viften for å trekke den indre varme av systemets komponenter og blåser den ut på baksiden. Hvis PlayStation 3 er for nær en vegg, begrense ventilasjon, slår den automatisk ned. Systemet flyttes til et godt ventilert område før den slås på igjen løser problemet overoppheting.

Strømbrudd

PlayStation 3, som alle elektronikk, opplever strømbrudd. Trekk ut strømforsyningen fra veggen og systemet. Sjekk ledningen for pauser eller tårer. Hvis ingen eksisterer, la den være frakoblet i noen minutter før du kobler det. Sjekk også uttak eller overspenningsvern brukes til PlayStation 3. Dersom andre enheter er koblet til stikkontakten og beholde makten, eller du finner en tåre eller brudd i ledningen, kjøpe en ny strømledning. Etterpå, hvis det fortsetter å stenge av, er det mulig systemets interne strømforsyningen defekt. Besøk Sony Support på http://us.PlayStation.com/support/contact_options/index.htm for kontakt og reparasjonsinformasjon.

Hard Drive Failure

PlayStation 3 inneholder en intern 2,5-tommers SATA-harddisk, som er utsatt til fil korrupsjon eller skadede sektorer. Hvis harddisken ikke er tilgjengelig eller lesbar, deretter en fryse eller nedleggelse skjer på visse punkter i et spill eller når du utfører handlinger på menylinjen. Ved omstart, skal systemet gi en feilkode som begynner med "80." Besøk Sony Support Site http://us.PlayStation.com/support/ og innspill den returnerte feilkoden i høyre hånd skjemaet og trykk "Enter". Hvis det er harddisken relatert, vil det gi spesifikke instruksjoner for reparasjon, noe som vanligvis innebærer starter opp i sikkermodus eller bytte ut harddisken. Besøk Support Sony http://community.us.PlayStation.com/message/695272 for spesifikke instruksjoner om hvordan du starter i sikker modus.

Generell maskinvarefeil

Den fryktede gule lys av døden inntreffer når systemet ikke vil starte opp etter en stans forårsaket av en generell maskinvarefeil. En maskinvarefeil oppstår på grunn av feil ved en intern komponent i systemet, slik som hovedkortet, Blu-ray-stasjon eller prosessor. Diagnostisere en maskinvarefeil etter en stans er så enkelt som å trykke på strømknappen. Hvis det ikke slår tilbake på, men strømlampen blir grønn, så gul, etterfulgt av tre korte lydsignaler og et blinkende rødt lys, må du ha systemet reparert. Besøk Sony Repair nettsted på https://service.us.PlayStation.com for reparasjon autorisasjon og instruksjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-ps3-hold-sla-pa-meg/ "

相关文章!
 • Hvorfor McAfee Hold Slå av?
  - 阅 0

  McAfees pakke med internet security og malware beskyttelse programmer er en måte å holde systemet fritt for virus og andre skadelige programmer. Men hvis du finner ut at McAfee holder nedleggelse eller krasjer, kan det bety systemet er i fare eller s

 • Hvorfor Min Lennox Jada Brann Furnace Hold Slå av?
  - 阅 0

  Oppvarming hjemme med gass kan redusere de samlede energiregninger, spesielt når du skal vedlikeholde din ovn. Sure Brann linje fra Lennox er sterk nok til å varme opp hele hjemmet. Du legger kanskje merke et problem med ovnen slår seg selv av eller

 • Hvorfor Min Vaskemaskin Hold Slå av? Hvorfor Min Vaskemaskin Hold Slå av?
  - 阅 0

  Mange vaskemaskiner har nå flere automatiske funksjoner, for eksempel automatisk vaskemiddel dosering, automatisk tid og jord sensorer, automatiske belastning størrelsessensorer og vannstand tilpasning, og selv automatisk energisparing modus. Men hvi