Amopage

Hvorfor Outlook Be om et brukernavn og passord hver gang jeg åpner den?

- Views 0
Advertisement

Hvorfor Outlook Be om et brukernavn og passord hver gang jeg åpner den?


Når du blir bedt å skrive inn dine innloggingsdetaljer i Outlook 2013, er det et Husk legitimasjonen alternativet. Hvis du velger dette alternativet lagrer dine innloggingsdetaljer, slik at du slipper å taste dem neste gang du åpner Outlook. Men hvis du endret passordet til en Exchange Server eller en konto som ligger på et domene, lagrede Outlook legitimasjon oppdateres ikke automatisk, slik at du blir bedt om påloggingsopplysninger hver gang du åpner Outlook. For å løse denne situasjonen, må du slette Outlook legitimasjon, så Outlook vil opprette et nytt sett neste gang du velger Remember My legitimasjon alternativet.

Bruksanvisning

 • 1

Trykk på "Vinn-X" og velg "Control Panel".

2

Klikk på "Brukerkontoer og Family Safety" og velg "Legitimasjons Manager." Alternativt, skriv "Legitimasjonsbehandling" mens du ser på Start-skjermen, klikker du på "Innstillinger" og velg "Credentials Manager" fra søkeresultatene.

3

Klikk på "Windows-legitimasjon" og søke etter en eller flere "Outlook" eller "MS.Outlook" oppføringer i Generic legitimasjon delen.

4

Klikk hver oppføring rullegardinpilen og velg "Fjern" for å fjerne legitimasjon. Denne legitimasjonen blir automatisk gjenskapt neste gang du logger deg på kontoen gjennom Outlook og velg "Husk legitimasjonen" alternativet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-outlook-be-om-et-brukernavn-og-passord-hver-gang-jeg-apner-den/ "

相关文章!
 • Hvorfor Microsoft Word Sett i en vertikal linje hver gang jeg traff Enter? Hvorfor Microsoft Word Sett i en vertikal linje hver gang jeg traff Enter?
  - 阅 0

  Microsoft Word er den populære tekstbehandlingsprogram er forhåndsinstallert på nye PCer med operativsystemet Windows. En funksjon av Word er at du kan holde oversikt over eventuelle endringer du gjør i et dokument ved hjelp av "Spor endringer"

 • Hvorfor Min datamaskin lage en brummende støy hver gang jeg er på nettet? Hvorfor Min datamaskin lage en brummende støy hver gang jeg er på nettet?
  - 阅 0

  Et lavt nivå av summing er vanlig i de fleste datamaskiner på grunn av bevegelsen og driften av de innvendige komponenter. Når datamaskinen starter å lage en ny summing når du er online eller en eksisterende hum endringer, kan det tyde på en mer alvo

 • Hvordan finne Windows XP brukernavn og passord Hvordan finne Windows XP brukernavn og passord
  - 阅 0

  Å miste en Windows XP brukernavn og passord kan bevise problematisk, ettersom den kontoen vil i hovedsak være utenfor grensene til du gjenopprette den nødvendige informasjonen. Den beste måten å gjenanskaffe en Windows XP brukernavn og passord er å u