Amopage

Hvorfor Motor bli varmt i Min støvsuger?

- Views 0
Advertisement

Motoren på innsiden av et vakuum vil naturligvis bli varmt under bruk. Men hvis motoren begynner å bli for varm, kan du begynne å lukte røyk eller finner ut at vakuum slutter å fungere helt. Lær deg å kjenne igjen et par forskjellige ting som kan være årsaken støvsuger motor for å bli for varm, herunder fast børster.

termisk Switch

Noen støvsugere har en liten bryter som kalles en termobryter som ligger rett i nærheten av motoren på innsiden av enheten. Denne bryteren skal slå av støvsugeren hvis motoren begynner å bli for varmt. Trykker på bryteren for å tilbakestille temperaturføleren på innsiden av anordningen, og bruker støvsuger som normalt. Problemet med motor kan bare ligge med bryteren og ikke selve motoren.

Børster

De fleste støvsugere har en rekke børster på undersiden av enheten er utformet for å hjelpe plukke opp hindringer av gulvet. Hvis du har prøvd å suge opp noe for stor for din vakuum - som et stykke papir eller en liten plastpose - og det er fast i børstene, kan det stoppe børstene fra vende som da vil overopphetes motoren. Fjern hindringen. La støvsugeren kjøle seg ned, og deretter bruke det igjen.

Støvpose / Container

Avhengig av den eksakte type støvsuger du eier, vil enheten suger støvet opp i enten en pose eller en beholder. Når poser få fylt, erstatter du dem med nye poser. Når beholderen blir fylt, tøm den i en søppeldunk og sett den inn i maskinen. Hvis du fortsetter å bruke støvsugeren mens enten posen eller beholderen er helt fylt, kan det føre til at vakuum for å jobbe for hardt, noe som kan føre til at motoren bli varmt.

sikringer

Mange støvsugere har en rekke sikringer inne i saken i nærheten av motoren. Hvis en av disse sikringene er gått, kan en rekke ting skje. Vakuumet kunne begynne å jobbe på feil måte, eller det kan ikke slå på i det hele tatt. Likeledes kan vakuumet fungere, men motoren kan begynne å bli for varm for fort. Skift ut sikringen og bruke støvsugeren igjen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-motor-bli-varmt-i-min-stovsuger/ "

相关文章!
 • Den Teleskop Wand er fast på Min Støvsuger
  - 阅 0

  En støvsuger slange gjør områder av hjemmet som skal rengjøres ved hjelp av sugeeffekten levert av vakuum motor. Tilbehør er festet til enden av slangen å rote inn i områder der vakuum ikke kan gå. Suge av vakuum gjennom slangen kan forårsake et tilb

 • Hvorfor gjør man Lightbulb i Min Multilight ligaen holde brenne ut? Hvorfor gjør man Lightbulb i Min Multilight ligaen holde brenne ut?
  - 阅 0

  Multilight inventar generere mer varme og bruker mer strøm. Hvis det er problemer med en pære brenner ut, kan problemet være relatert til et samlet emisjons med husets ledninger eller et bestemt problem med ligaen. For alvorlige problemer, de fleste

 • Hvordan bryte Min Støvsuger Hvordan bryte Min Støvsuger
  - 阅 0

  Moderne støvsugere er enkle maskiner. De består av en vifte som trekker luft gjennom et rør, og et filter og beholder for å holde det smuss som er sugd opp. Noen mer forseggjort maskiner har roterende børster for å hjelpe scoop opp smuss fra tepper,