Amopage

Hvorfor Min Oreck lukte muggen når jeg kjører det?

- Views 0
Advertisement

Hvorfor Min Oreck lukte muggen når jeg kjører det?


Du stole på din Oreck vakuum for å rydde opp i alle slags rot rundt huset ditt, for eksempel dyrehår, mat smuler, spores i skitt, og hver dag støv og rusk. Mens Oreck vakuum er designet for å la gulvene rene, kan en muggen luktende vakuum forlate luften i hjemmet stinkende bedervet og bare ren stinky. Finne ut hvorfor din vakuum har tatt på seg en dårlig lukt, deretter korrigere det. Ditt hjem vil lukte så rent som det ser ut.

Form

Hvis du støvsuge opp noe vått eller fuktig, kan fuktigheten fra dette rotet vokse mugne mens inni vakuum bag. I tillegg, fordi de er litt tunge og trege, fuktige elementer ofte ikke gjør det hele veien til posen. De blir sittende fast i slangene, hvor de begynner stinkende muggkolonier. Når du slår på vakuum på, siv luft gjennom slangene, posen og ut utslippet vent, "sprøyting" mugne, muggen lukt i hele huset.

Pet Hair

Selv om det virker som om det er din faktiske dyret som lukter, støvsuging opp store mengder dyrehår kan gi vakuum en "våt hund" lukt. Dessverre er denne lukten sterkest når støvsugeren er slått på, og det gjør luften i hjemmet ditt lukter som en våt hund - ikke en lukt alle hus er etter. Det er ikke bare hund hår som forårsaker denne lukten. En vakuumpose med katten hår kan gi din vakuum dette ubehagelig lukt også.

Mat

Hvis du bruker din Oreck å støvsuge å rydde opp i en food spill, kan maten ødelegge når den er i vakuum bag, forårsaker en forferdelig lukt. Selv tørre matvarer som normalt ikke ødelegge, for eksempel cracker smuler eller sølt sukker, kan bli en kilde til ubehagelig lukt hvis de blandes med fuktighet mens i støvsugerposen.

Gammel eller altfor full Bag

Everyday skitt, støv og rusk kan bli stinkende over tid, som bakterier har en sjanse til å vokse. Hvis vesken er altfor full, er det mer sannsynlig å lukte fordi det er mindre luftsirkulasjon i posen, noe som gir fuktighet til å nøle lenger, styrke bakterier og muggvekst.

Rengjøre Vacuum

Først av alt, kaste bort din vakuum disponibel pose og erstatte den med en ny. De fleste oreck støvsugere har disponibel poser; hvis din er bagless, tom og vaske skitt cup. Hvis dette ikke eliminere muggen lukt, ta kontakt med Oreck håndboken for instruksjoner om hvordan du fjerner din vakuum er slanger. Fjern slanger og eventuelt tett rusk inne i dem, og deretter vaske dem i en luktfjernende oppløsning slik som vann sammen med en liten mengde av blekemiddel eller fortynnet flytende rengjøringsmiddel. Bruk en gammel kam for å fjerne hår eller strenger viklet på børstevalsen. Tørk av alle overflater av vakuum med en mild deodorizing renere. Sett alle biter av vakuum ute i solen, hvis mulig, og la dem tørke helt tørt før du setter sammen.

Holde Vacuum lukter friskt

Når det kommer til våt søl eller mat søl, tørk eller plukke dem opp for hånd når det er mulig, i motsetning til støvsuging dem. Endre vakuum bag ofte, spesielt hvis du har dyr. Ta ditt kjæledyr utenfor en gang om dagen og børste dem, la overflødig hår flyte bort i vinden, og dermed holde den ut av vakuum. Aktivt kull, natron og kommersielt gjort vakuum lukt reduksjonsgir absorbere lukt inni vakuum bag. Plasser disse inne hver ny pose før du installerer dem, eller bare plassere produktet på gulvet og støvsuge den opp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-min-oreck-lukte-muggen-nar-jeg-kjorer-det/ "

相关文章!
 • Hvorfor Min Lawnmower Holder slutte når jeg kuttet Tykk Grass
  - 阅 0

  Gressklippere, særlig presse gressklippere, vanligvis kuttet av når du skjærer tykke eller høyt gress. Det kan tyde på at du trenger å gjøre justeringer på klipperen. Det kan også indikere at du trenger å justere klippingen tidsplan eller utføre grun

 • Hvorfor Min Weed Trimmer Stall Når jeg Vipp Engine? Hvorfor Min Weed Trimmer Stall Når jeg Vipp Engine?
  - 阅 0

  Når motoren på en luke trimmer er vippet, blir det vanskeligere for drivstoff for å komme til forgasseren. Når forgasseren blir mindre drivstoff, kan det kvele og stall ut. Under normale driftsforhold, bør drivstoff nå forgasseren når motoren er tilt

 • Hvorfor mine ører blir svart når jeg ha på 14k gull øredobber? Hvorfor mine ører blir svart når jeg ha på 14k gull øredobber?
  - 阅 0

  Du har kanskje lagt merke til at øreflippene har blitt svart etter seg 14-karat gull øredobber. Denne tilstanden, som kalles svart dermographism, er problematisk og stygge, men er ikke en alvorlig helsefare. Definisjon Svart dermographism er en reaks