Amopage

Hvorfor kan jeg ikke se All My tekst i et Excel-Cell?

- Views 17
Advertisement

Excel styrke er dens evne til å la brukerne manipulere alle typer data. Innebygde formler kan brukes til enkle eller komplekse matematiske funksjoner, samt fortelle deg om hvilke typer data i cellene. Regnearket oppsettet var ment for visning av data som er brutt ned i små biter, så hvis du har mer tekst enn det er plass til en enkelt celle i den grunnleggende Excel layout, vil noen av dine ord ikke vises. Program glitches og andre årsaker kan bidra til skjulte data også, men de fleste problemene kommer med en enkel løsning.

slettet innhold

En mulig årsak til all tekst ikke dukke opp i en celle er at det ble slettet ved et uhell. En rask måte å se om teksten fortsatt eksisterer inne i cellen er å klikke inne i cellen. Se på formellinjen øverst på skjermen. Hvis hele teksten dukker opp i formellinjen, er innholdet bra; det er rett og slett skjult fordi det er for stort for cellegrensene. Hvis den eneste teksten i formellinjen er det du ser i cellen, og deretter resten av teksten ble slettet, og du må taste det inn.

størrelse Issues

Excel celler standard til en bestemt størrelse, og hvis teksten er lengre enn cellebredden, vil Excel skjule dine data så snart du skriver inn data i cellen umiddelbart til høyre for teksten. Dine data er fortsatt trygt lagret i programmet; Tenk på det som å være bak cellene til høyre. En måte å håndtere dette på er å klikke inne i cellen, og deretter velge "Format" under "Home" -kategorien. Klikk "Auto-fit kolonnebredde" og kolonnen vil re-størrelse til bredden på den lengste oppføringen. Du kan også endre størrelsen manuelt ved å dra linjen mellom kolonnene til høyre. Imidlertid kan begge disse metodene fører til kolonner langt bredere enn du vil ha dem.

Word Wrap Issue

Tekst i Excel fortsetter i en linje fra høyre til venstre for så mange tegn som du skriver, i motsetning til tekst i Word-dokumenter som begynner en ny linje når det kommer til margen. Du kan fortelle Excel til å bryte teksten, noe som betyr sende det til en ny linje når den når cellen margin, ved å klikke på "Bryt tekst" i "Justering" delen av "Home" -kategorien. Dessverre, hvis du vikler opp teksten etter manuelt endre størrelsen på mobil høyde manuelt slik at den passer den kommende wrap, Excel ikke angi data for å fylle cellen. I stedet fortsetter den å skjule tekst som skal brytes. Microsoft anser dette tilsiktet design, men ikke staten en grunn hvorfor. For å løse problemet, markerer du cellen og velg "Format" og deretter "Auto-fit radhøyde" i "Home kategorien. Din rad vil justere for å passe teksten.

program Glitch

Hvis du legger merke tomme celler der du vet du har data, og klikke i cellene viser at data selv om cellen er tom, kan du ha en utdatert Excel program. Dette var en svikt i tidlige versjoner av Excel 2007 og 2010, men har siden blitt fikset. Lagre og lukke Excel-filen, og deretter gå til Microsoft Download Center og klikk på "Microsoft Updates" for å laste ned og installere de nyeste oppdateringene. Hvis dette ikke løser mangler tekst, høyreklikk på antall en tom rad, og deretter velge "Cut". Høyreklikk på raden med manglende data og velg "Sett cut celler." Selv ikke en offisiell Microsoft-metoden, dette fungerer for noen brukere i denne situasjonen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-kan-jeg-ikke-se-all-my-tekst-i-et-excel-cell/ "

相关文章!
 • Hvorfor kan jeg ikke vise store PDF-filer i Google Docs? Hvorfor kan jeg ikke vise store PDF-filer i Google Docs?
  - 阅 1

  Ditt digitale liv kunne bli humming sammen jevnt, før du prøver å vise en stor PDF-fil ved hjelp av Google Dokumenter. Mens denne gratis online lagringstjeneste hjelper folk lagre dokumenter på nettet, legger det også noen begrensninger på filstørrel

 • Hvorfor kan jeg ikke endre min skrivebordsbakgrunn?
  - 阅 3

  Desktop bakgrunner er en flott måte å vise frem kreativitet og individualisme i et bedrifts bås, spesielt en som begrenser personlige effekter. Det kan være veldig frustrerende når du finner ut at dette bit av frihet ikke lenger fungerer for deg. Det

 • Hvorfor kan jeg ikke bruke den Eraser i Illustrator?
  - 阅 2

  Adobe Illustrator er Eraser verktøyet tilbyr en intuitiv måte å fjerne deler av kunstverk som du designe og avgrense den. Det forenkler oppgavene til redigering Illustrator-filer ved å fjerne behovet for å velge individuelle ankerpunkt eller banesegm