Amopage

Hvorfor Is My Face Plutselig bryter ut i Acne?

- Views 2
Advertisement

Akne er en hud tilstand som er vanlig på bestemte aldersgrupper eller stadier av livet; men det kan være forårsaket av andre enn alder faktorer. Utbruddet av plutselige akne kan være et resultat av endringer i klima eller hudpleieprodukter.

Identifikasjon

Akne kan variere fra noen få små røde nupper til større og mer tallrike flekker. Disse humper kan bli veldig rød, smertefull og hoven, og de fylles med puss hvis bakterier inn porene.

Fører til

Akne oppstår når olje og døde hudceller bygge opp og tette porene i ansiktet, halsen, brystet eller ryggen. I tillegg kan acne være arvelig. Hvis en forelder led av alvorlig akne, er mer sannsynlig å ha tilstanden hans eller hennes barn. I tillegg visse medisiner og over bruk av vitaminer, inkludert vitamin B kan øke acne flair ups.

Løsning / Forebygging

Vask ansiktet to ganger daglig med en olje-fri, vannbasert ansiktsrens. Sørg også for å ikke bruke hudpleieprodukter, leppestift eller lipgloss som inneholder olje. Plutselige akne kan være forårsaket ved å begynne anvendelse av et produkt som inneholder olje og tetter huden.

betraktninger

Vurder å bruke en oljefri fuktighetskrem for å beskytte huden din, spesielt hvis du kommer til å bli utsatt for noen vær elementer som sol, vind eller kulde. I tillegg må du passe på å vaske ansiktet på varme dager når du har blitt svett, for å fjerne olje buildup.

effekter

Akne kan være pinlig for dem som lider av alvorlige tilfeller, og tilstanden kan være smertefullt. Utover det, kan akne føre til arr hvis kviser er plukket, ripete eller bli smittet. Alvorlige arr kan fjernes av en hudlege gjennom mindre prosedyrer som microdermabrasion (en hud rasping), chemabrasion (en kjemisk peeling) eller laser behandling som fjerner det øverste laget av huden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-is-my-face-plutselig-bryter-ut-i-acne/ "

相关文章!
 • Hvorfor er godt vann Plutselig Dirty? Hvorfor er godt vann Plutselig Dirty?
  - 阅 1

  Avhengig av type og alder på godt, kan det være flere grunner til at godt vann plutselig blir skitten eller tilsølt. Rutinemessig vedlikehold og vann tester for å se etter kjemisk balanse og uønskede forurensninger vil bidra til å sikre rent vann og

 • Hvorfor Is My Cat Plutselig sitter i Corners? Hvorfor Is My Cat Plutselig sitter i Corners?
  - 阅 0

  Enhver plutselig endring i katt atferd viser at noe har avbrutt sin rutine. Katten kan bli opprørt om en endring i husholdningen, en annen type mat eller nye kjæledyr, for eksempel. Katten kan også være interessert i hjørnet av en grunn som virker my

 • Hvorfor Hoover oppreist Vacuum Plutselig høres ut som det kommer til å eksplodere? Hvorfor Hoover oppreist Vacuum Plutselig høres ut som det kommer til å eksplodere?
  - 阅 1

  Hoover støvsugere har blitt solgt i USA siden 1908. Imidlertid må selv den ikoniske Hoover støvsuger rutinemessig opprettholdes for å være i orden. Hvis støvsugeren begynner å lage rare lyder, kan enkle grep tas for å muligens avhjelpe situasjonen og