Amopage

Hvorfor Hoover oppreist Vacuum Plutselig høres ut som det kommer til å eksplodere?

- Views 1
Advertisement

Hvorfor Hoover oppreist Vacuum Plutselig høres ut som det kommer til å eksplodere?


Hoover støvsugere har blitt solgt i USA siden 1908. Imidlertid må selv den ikoniske Hoover støvsuger rutinemessig opprettholdes for å være i orden. Hvis støvsugeren begynner å lage rare lyder, kan enkle grep tas for å muligens avhjelpe situasjonen og returnere vakuum for å glatte drift.

Full Støvsugepose-

En plutselig turtall motoren kan være et tegn på at oppreist vakuum posen er full. Når posene er fullt, kan luften ikke sirkulere og renere suge reduseres eller elimineres. Det er viktig å koble vakuum og erstatte den fulle posen umiddelbart for å redusere slitasjen på motoren. Vesker bør endres oftere hvis du har støvsugd fine partikler som fra byggeprosjekter som involverer gips installasjon, sand eller kattesand. Endre poser så snart de når full mark for å unngå belastning på motoren og de tilhørende lyder som viser stress på vakuum.

Belt har kjørt seg fast eller Broke

Stuck eller ødelagte støvsuger belter kan gjøre hvirvlende, turtall, summende eller clunking lyder. Disse høye lyder kan være ledsaget av lukten av brennende gummi eller røyk. Hoover siterer suger opp av rug hjørner som en årsak til ødelagte belter. Belter kan bryte hvis store gjenstander blir støvsugd inn i børsten og vind rundt beltet eller rulle. Noen belter kan være installert på feil måte, slik at beltet til å rotere for stramt eller løst. En løs beltet kan ta på teppet og elementer på gulvet; og et belte som er for stramt setter press på motoren av støvsugeren. Hoover anbefaler å justere høyden på støvsugeren hvis beltet bryter ofte eller kjører seg fast på kaste tepper eller andre gulv.

tett filter

Filtre er ment å holde tilbake de fine partikler som kan interferere med støvsugermotoren. Filtre også redusere sannsynligheten for allergener i luften blir sirkulert gjennom vakuum. Hoover oppreist brukermanual detaljer hyppigheten av filterbytte er nødvendig for din støvsuger modell. Regn med å erstatte vanlige filtre minst en gang i året og HEPA filter minst hvert halvår.

Dirty Brush Roller

Feievalsen er under oppreist støvsuger nær belter og hjul av støvsugeren. Børsten akkumulerer tråden, strenger, fuzz, lo og støv som renere er rullet over gulv. Når hår og annet materiale som samler seg rundt valsen, kan valsen bli klemt. En fast valse kan føre til ødelagte belter. Hoover anbefaler fjerning og rensing av børsten ofte for å eliminere muligheten for mer alvorlige problemer for eksempel ødelagte belter eller en belastet motor. Bruk fingrene eller saks for å klippe lo og andre materialer fra valsen. Feievalsen må rotere uhindret for å holde vakuumet fra å lage høye lyder og fortsette å operere.

Hindring

Hoover stendere, som alle oppreist støvsugere, har flere steder hvor hindringer kan oppstå: inne i posen, innenfor dysene og slangen vedlegg, eller i out-of-sight steder. Lo og støv er vanlige syndebukkene i obstruksjon situasjoner, men store elementer som et barns leketøy eller sokk kan også blokkere luftstrømmen inne i støvsugeren. En hindring vil understreke motoren, skaper hvirvlende eller turtall lyder og vanligvis suge av renere vil bli redusert eller eliminert. Trekk støvsugeren og ta fra hverandre slange vedlegg, sjekk rundt og i posen, og innenfor skrudd på paneler som beskytter bevegelige deler for å sikre at støv eller lo har ikke akkumulert til punkt kutte av luftsirkulasjon. Fjern rusk med fingrene eller en pinsett, og blåse ut støv.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-hoover-oppreist-vacuum-plutselig-hores-ut-som-det-kommer-til-a-eksplodere/ "

相关文章!
 • Hvorfor Min Oreck lukte muggen når jeg kjører det? Hvorfor Min Oreck lukte muggen når jeg kjører det?
  - 阅 0

  Du stole på din Oreck vakuum for å rydde opp i alle slags rot rundt huset ditt, for eksempel dyrehår, mat smuler, spores i skitt, og hver dag støv og rusk. Mens Oreck vakuum er designet for å la gulvene rene, kan en muggen luktende vakuum forlate luf

 • Hvordan du bytter beltet på en Hoover SteamVac F5914 900 SpinScrub oppreist Vacuum
  - 阅 0

  The Hoover SteamVac F5914 900 SpinScrub oppreist Vacuum er en profesjonell-styrke tepperengjørings som har roterende børster for å trekke bakken i smuss fra teppet fiber med bruk av ekstra kraftig vaskemiddel. Den SteamVac har en oppvarmet tørr alter

 • Hvorfor Hunder Howl når de hører musikk? Hvorfor Hunder Howl når de hører musikk?
  - 阅 0

  Det er ingenting som å høre din favoritt sang kommer på radioen for å friske opp humøret. Noen ganger hunden din kan føle trang til å delta i og legge til sin egen kunstneriske ta til mix. Selvfølgelig, bare han vet sikkert hvorfor han hyler når han