Amopage

Hvorfor Helium Make Your Voice Change?

- Views 4
Advertisement

Helium er en kommersielt tilgjengelig gass for å blåse opp ballongene. Selges eller leies i trykktanker, er helium lettere enn luft og lar ballongene for å flyte. Ved innånding, gass fra boblene fører til en endring i sterk stemmen. Denne stemmen endringen er ikke permanent og varer bare så lenge som det tar å puste ut heliumgass.

Snakker

Snakker krever luft for å flytte fra lungene, gjennom stemmebåndene og ut munnen. Manipulere formen på leppene, tungen og ganen skaper spesifikke ord og lyder. Den luft som beveger seg gjennom halsen vibrerer stemmebåndene som det passerer gjennom, og skaper lyd i form av resonansfrekvenser. Tale elementer hver har en bestemt resonansfrekvens som er den samme for alle, uavhengig av klang av stemmen sin. Lyden SH er anerkjent som det samme fra en tre års gammelt barn eller fra en voksen. Dette konsistens i resonansfrekvenser gir anerkjennelse av ord i tale. Resonans frekvens vibrasjoner ikke endres når helium er inhalert, heller sammensetningen av gasser i halsen endringer.

klang

Vibrasjonene i luften inne i halsen blir referert til som klang. Klang gjør at du kan skille mellom de samme lydene på samme volum fra to forskjellige kilder. En musiker kan gjenkjenne en enstrøken C spilles på en saksofon, fløyte eller klarinett. Endringer i klang av tale skape en endring i den lyd etter inhalering av heliumgass. Pitch er vibrasjoner i stemmebåndene i strupehodet. Disse vibrasjoner blir ikke berørt av helium.

Fakta om Helium

Helium er det nest vanligste gassen i universet. Vanlig luft inneholder omtrent 78 prosent nitrogen i tillegg til oksygen og noen andre gasser. Nitrogen har syv ganger massen av helium. Helium gjør lydbølger til å reise gjennom det raskere, forårsaker en endring i frekvensen av vibrasjon i halsen når du snakker. Denne endringen i vibrasjon bevirker endringen i klang. Raskere vibrasjoner føre til et høyere klang.

andre gasser

Helium hever klang i stemmen. Tyngre gasser forårsake vibrasjoner å avta. Tregere vibrasjoner opprette en lavere klang. Xenon er et eksempel på en tyngre gass som kan inhaleres for å demonstrere denne endringen i klang.

Forsiktighetsregler

Svimmelhet er et symptom på oksygenmangel. Inhalering noe gass fortrenger oksygen i lungene og kan føre til kvelning. Aldri inhalerer fra en trykktank. Dette kan forårsake lungeskade eller tvinge gass i blodet, noe som kan føre til hjerneslag eller død.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-helium-make-your-voice-change/ "

相关文章!
 • Hvorfor Helium ballonger fylt Float? Hvorfor Helium ballonger fylt Float?
  - 阅 2

  Helium er et grunnstoff, atomnummer 2, atomvekt 4,003. Det er lettere enn luft, og brukes til å fylle ballonger fordi de vil stige, om ballonger, værballonger, gassballonger (for reiser) eller luftskip. Det er grunn til helium er lavere enn luft tett

 • Science & Environmental Fakta Science & Environmental Fakta
  - 阅 4

  oppsummering Series Science beskriver metoden for observasjon, analyse og funn til å forklare hvordan ting fungerer og hvorfor ting skjer i den fysiske verden. Ofte er den vitenskapelige metode brukt som en reproduserbar måte å analysere eksperimente

 • Hvorfor er Helium Brukes i Balloons? Hvorfor er Helium Brukes i Balloons?
  - 阅 3

  Heliumballonger er et vanlig syn på bursdager, eksamener, bryllup og alle typer feiringer. De er tilgjengelig i mange former, størrelser og farger. Noen er tilpasset trykt for slike spesielle anledninger som Valentinsdag eller en 50-årsdag. Helium er