Amopage

Hvorfor Heat Årsak Milk å ødelegge?

- Views 0
Advertisement

Hvorfor Heat Årsak Milk å ødelegge?


For å holde seg i god, drikkes tilstand, må melk holdes på 45 grader Fahrenheit eller kaldere i kjøleskapet. Imidlertid må melken holdes konsekvent under 40 grader Fahrenheit under transport fra lageret til dagligvare plasseringen som den er solgt. Melk inneholder kulturer som raskt vil føre bakterier å vokse hvis de får lov til å varme opp. Alltid sette melk bort så snart du kommer hjem fra butikken. Etter å ha brukt noen av melk, er det avgjørende at du plasserer den rett tilbake i kjøleskapet.

Varme

Som melke økninger i temperatur, bakterier så som Lactococci former i melken. Bakterier multipliserer og omdanner laktose i melk til melkesyre. Melkesyren forårsaker at melken for å løpe sammen, og for å fremstille en sur smak. På dette punktet, har melken ødelagt og er farlig å konsumere. Selv melk som er ved værelsestemperatur utgjør en risiko. Melk som har blitt utelatt vil sannsynligvis ha utviklet en lukt. Hvis melk er aktuelle, lukte det før du prøver å drikke noe av det. Hvis det lukter i det hele tatt sur, helle ut melken og ikke drikke det.

Sykdom

Bortskjemt melk kan føre til alvorlig sykdom og kan også være dødelig for enkelte mennesker. Små barn, eldre, gravide og personer med svekket immunforsvar er mest utsatt. Hvis du faller inn i noen av disse kategoriene, være spesielt forsiktig med melk som du forbruker. Se på teksturen av melk som du helle den; Det skal være glatt og fri for klumper eller ujevnheter. Ikke drikk noe melk som har noe flytende i det som dette er et tegn på at melk har curdled.

Oppbevaring

Melk bør lagres for ikke mer enn to uker. Følg datoen som er trykt på emballasjen. Noen ganger melk vil gå dårlig før datoen som er trykt på pakken. Det er derfor det er så viktig å ta hensyn til teksturen og lukten av melk. Når melken har passert den datoen som er trykt på emballasjen, er det best å kvitte seg med den.

Transport

Timing er alt når det kommer til transport av melk. Det er spesielt viktig å ta hensyn til melk temperatur under transport. Dette bestemmes av selskapet som gir transport. Etter bare 15 minutter med lossing melk på en dock i en varm sommerdag, melk utelatt vil allerede være på rundt 49 grader. Dette betyr at skadelige bakterier allerede har begynt å vokse, ifølge fagfolk ved North Carolina State University. Vær flittig med hjemmemelketanker og kjøpe fra anerkjente selskaper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-heat-arsak-milk-a-odelegge/ "

相关文章!
 • Hvorfor Clouds Årsak Har Airplane turbulens? Hvorfor Clouds Årsak Har Airplane turbulens?
  - 阅 0

  Turbulens forårsaker skader på et gjennomsnitt på 58 passasjerer per år, ifølge Federal Aviation Administration. Grov turen skjer når flyene fly inn turbulente luft damper. Noen ganger, kan pilotene unngå turbulens ved å beregne det punktet hvor luft

 • Hvorfor Angst Årsak bekkensmerter? Hvorfor Angst Årsak bekkensmerter?
  - 阅 0

  Bekkensmerter, spesielt en tilstand som kalles kroniske bekkensmerter, kan få alvorlige konsekvenser for livskvalitet og generell helse. Det er mange forskjellige mulige årsaker, men angst kan spille en rolle. Identifikasjon Somtaform lidelse: En som

 • Hvorfor Rain Årsak leddsmerter?
  - 阅 0

  April dusjer bringe mai blomster, og de kan også ta med leddsmerter for mange. Når en venn forteller deg at det kommer til å regne, fordi han kan føle det - tro ham. Vær-relaterte leddsmerter har vitenskapen å sikkerhetskopiere det, og knær, skuldre,