Amopage

Hvorfor er Samlet skatt?

- Views 12
Advertisement

Hvorfor er Samlet skatt?


Avgifter er samlet på lokalt, statlig og føderalt nivå for å finansiere en rekke offentlige tjenester. Men når budsjettene for disse tre forvaltningsnivåer kombineres, kan det bli litt forvirrende om hvor hvert øre av hver dollar er tildelt.

Forsvar

På føderalt nivå, er de fleste av dine skattepenger samlet for å finansiere nasjonale forsvar. Dette betyr å betale for operasjonene som støtter noen av de aktuelle kriger, samt tropp lønn, forskning og utvikling og vedlikehold.

Hvorfor er Samlet skatt?


Trygd

Når det gjelder hvor den største andelen av dine skattepenger går, Social Security kjører en nær andre til forsvar. Spesielt er dine skattepenger samlet for å finansiere Social Security-programmet, som betaler pensjonering, overlevende og uføretrygd til de amerikanerne som kvalifiserer.

Hvorfor er Samlet skatt?


Andre Helse programmer

De skattepenger samlet inn av regjeringen også gå til å finansiere andre helserelaterte programmer som Medicare, Medicaid og Barnas Health Insurance Program (CHIP). Mesteparten av disse pengene går til Medicare, som betaler for medisinsk behandling av eldre samt funksjonshemmede. Medicaid og CHIP er også finansiert gjennom statlige avgifter.

Hvorfor er Samlet skatt?


Helsevesenet

Skattepenger også betale for programmer som hjelper andre i nød. For eksempel, skatter å betale for mat frimerker og supplerende sikkerhet inntekt (eller SSI), som hjelper familier med lav inntekt, samt arbeidsledighet forsikring for noen som nylig har mistet jobben.

Hvorfor er Samlet skatt?


andre Utgifter

Denne kategorien er enorme. Det finnes mange programmer finansiert på lokalt, statlig og føderalt nivå; altfor mange til å liste opp og forklare. Det er nok å si, er dine skattepenger samlet for å betale for lokale skoler og lærerlønninger, transport og veivedlikehold, til å betale renter på statsgjelden, vitenskapelig og medisinsk forskning, og, selvfølgelig, lønn til dine folkevalgte.

Hvorfor er Samlet skatt?


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-er-samlet-skatt/ "

相关文章!
 • Hvorfor er mine Skatter Avventer?
  - 阅 0

  Selv om IRS e-fil prosessen er mye raskere enn papir filing, er det ikke umiddelbar. Dette betyr at e-filen ikke fungerer i sanntid. Det er et etterslep mellom handling du tar på din online skatt forberedelse programvare og hva skattemyndighetene ser

 • Hvis skattbar inntekt er null, hvorfor jeg skylder skatt? Hvis skattbar inntekt er null, hvorfor jeg skylder skatt?
  - 阅 0

  Siden den føderale regjeringen skatter kun skattbar inntekt i stedet for alle av din inntekt, kvalifiserer til å kreve skattefradrag kan bidra til å redusere eller eliminere enhver skatt du skylder. Men selv om skattefritak, fradrag og skattekreditte

 • Hvorfor er føderale skatter kommer ikke ut av min lønnsslipp?
  - 阅 1

  Federal beskatning representerer så mye som 35 prosent av den amerikanske skattyters inntekt, vurderer føderal inntektsskatt, Social Security og Medicare skatt. Arbeidsgivere er pålagt å holde tilbake skatt fra lønn og sende dem til Internal Revenue